РИБАРИЦА коли под наем, РИБАРИЦА рент а кар

Рибарица коли под наем »  Автомобил под наем » Рибарица
Sat Hi: 
Low: 
-3°
-4°
Рибарица
Temperature-3°C
Sun Hi: 
Low: 

-11°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
РИБАРИЦА
Map Рибарица
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РИБАРИЦА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РИБАРИЦА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РИБАРИЦА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РИБАРИЦА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Рибарица.

Рибарица Коли под наем » Онлайн търсене

Рибарица Автомобили под наем » Категории

Рибарица Автомобили под наем » Модели

Рибарица » Информация

Популярното планинско село Рибарица е разположено на 12 км източно от Тетевен и на 128 км североизточно от София, по протежението на река Бели Вит, която е любимо място за къпане през лятото. В Рибарица се предлагат много удобни частни хотели, квартири за почивка, селски къщи и отлични традиционни ресторанти. Рибарица е предпочитана дестинация както от българските, така и от чуждите туристи, защото е ключова отправна точка за туристическите маршрутите в Стара Планина. За вашите рент а кар нужди в Рибарица, може да се доверите на motoroads.com и ще получите едни от най-конкурентните цени за коли под наем, нашето експедитивно облужване 24 часа в денонощието 7 дни в седмицата и изключително лесен и ефективен метод на резервиране с рент а кар оферти и онлайн потвърждение за избрания от вас автомобил под наем в реално време.

  Рибарица »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Рибарица »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Рибарица »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Рибарица »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Рибарица » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Рибарица не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РИБАРИЦА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В РИБАРИЦА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Рибарица коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Рибарица.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Рибарица коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Рибарица се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Рибарица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Рибарица коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Рибарица. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Рибарица и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Рибарица коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Рибарица включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Рибарица коли под наем
Всички коли под наем в Рибарица имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Рибарица коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Рибарица коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Рибарица.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Рибарица коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Рибарица.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Рибарица коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Рибарица коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Рибарица.