РУСЕ коли под наем, РУСЕ рент а кар

Русе коли под наем »  Автомобил под наем » Русе
Hi: 
Low: 

Русе
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
РУСЕ
Map Русе
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РУСЕ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РУСЕ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РУСЕ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РУСЕ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Русе.

Русе Коли под наем » Онлайн търсене

Русе Автомобили под наем » Категории

Русе Автомобили под наем » Модели

Русе » Под наем

Русе » Информация

Русе е петият по големина град в България. Rазположен е на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на 320 км северозападно от столицата София и на 203 км северозападно от Варна. Освен че е най-голямото речно пристанище на България, със значителна роля в международната търговия на страната, Русе е и важен транспортен център, през който минава главния трафик до Букурещ. Motoroads предлага редовни доставки на коли под наем от Русе до летище Банеаса в Букурещ поради постоянно нарастващия междуграничен трафик между България и Румъния. Важен културен център с оживен нощен живот, Русе е също така отправна точка за туристически обиколки из областта. Ако искате да разгледате околността с кола под наем, рент а кар системата за резервиране на Motoroads предлага лесен и сигурен начин да запазите предпочитания автомобил под наем в Русе в реално време. Силистра е лесно достъпна от Русе по път 21 в източна посока. Русе е на 2 часа път с кола от Варна и на час и половина от Велико Търново по магистрала E85 в южна посока. За да стигнете до Плевен, е необходимо да поемете по E85 до Бяла, а оттам по магистрала E83.

  Русе »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Русе »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Русе »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Русе »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Русе » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Русе не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РУСЕ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В РУСЕ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Русе коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Русе.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Русе коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Русе се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Русе.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Русе коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Русе. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Русе и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Русе коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Русе включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Русе коли под наем
Всички коли под наем в Русе имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Русе коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Русе коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Русе.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Русе коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Русе.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Русе коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Русе коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Русе.