ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ коли под наем, ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ рент а кар

Летище Пловдив коли под наем »  Автомобил под наем » Летище Пловдив
Sun Hi: 
Low: 
26°
15°
Летище Пловдив
Temperature26°C
Mon Hi: 
Low: 
25°
18°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ
Map Летище Пловдив
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Летище Пловдив.

Летище Пловдив Коли под наем » Онлайн търсене

Летище Пловдив Автомобили под наем » Категории

Летище Пловдив Автомобили под наем » Модели

Летище Пловдив » Под наем

Летище Пловдив » Информация

Летище Пловдив е разположено на 10 км югоизточно от Пловдив на основната магистрала към Асеновград. До летището се стига много лесно с кола под наем или с такси за 15-20 минути. Летище Пловдив е главният рент а кар център за многобройните туристически дестинации в Южна България. То е основно специализирано в обслужването на чартърни полети за известните български планински ски-курорти Пампорово и Боровец, които са отдалечени съответно на 66 и 90 км. Пампорово е на 1 час и 30 минути на юг от летище Пловдив по път 86 през Асеновград и Чепеларе, а след Чепеларе е необходимо да се отклоните с десен завой от път 86 и шосето ще ви отведе до Пампорово. Боровец е на 2 часа и 10 минути с кола под наем от летище Пловдив по марщрут 8/Е80 през Костенец и наляво по Е82 през Долна Баня към Боровец. Летище Пловдив се намира на 153 км от Банско или на 3 часа и 15 минути в северна посока по път 86 към Пловдив и продъжавайки по маршрут 8/E80 към Белово, където югозападен завой по път 84 през Якоруда, ше ви изведе до Банско. Разстоянието от летище Пловдив до столицата София е само 130 км или 1 час и 30 минути, което при лоши метеорологични условия го прави жизненоважна алтернатива на летище София. В настоящия момент, главният въздушен трафик са чартърни полети от и за Великобритания, Ирландия и Русия, обслужвани от около 30 авиолинии. Ако ви е необходима кола под наем на летище Пловдив и искате да спестите време и пари, може да разчитате на онлайн рент а кар системата на Motoroads, която покрива всички аспекти от наема на предпочитания от вас автомобил 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Това ще ви гарантира отлично обслужване и едни от най-конкуретните рент а кар цени и преференциални условия на пазара за коли под наем.

  Летище Пловдив »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Летище Пловдив »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Летище Пловдив »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Летище Пловдив »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Летище Пловдив » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Летище Пловдив не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Летище Пловдив коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Летище Пловдив.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Пловдив коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Летище Пловдив се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Летище Пловдив.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Летище Пловдив коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Летище Пловдив. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Летище Пловдив и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Летище Пловдив коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Летище Пловдив включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Летище Пловдив коли под наем
Всички коли под наем в Летище Пловдив имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Летище Пловдив коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Летище Пловдив коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Летище Пловдив.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Летище Пловдив коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Летище Пловдив.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Летище Пловдив коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Пловдив коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Летище Пловдив.