БОЖЕНЦИ коли под наем, БОЖЕНЦИ рент а кар

Боженци коли под наем »  Автомобил под наем » Боженци
Sun Hi: 
Low: 
15°
Боженци
Temperature8°C
Mon Hi: 
Low: 
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
БОЖЕНЦИ
Map Боженци
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БОЖЕНЦИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БОЖЕНЦИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БОЖЕНЦИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БОЖЕНЦИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Боженци.

Боженци Коли под наем » Онлайн търсене

Боженци Автомобили под наем » Категории

Боженци Автомобили под наем » Модели

Боженци » Информация

Село Боженци е разположено между Габрово и Трявна, на север от Шипченския проход, на 28 км от Дряново и на 15 км от Габрово. Боженци е архитектурен и исторически резерват и част от културните паметници на ЮНЕСКО. Селото е олицетворение на характерния за Възраждането архитектурен стил с къщи на два етажа с дървени веранди и каменни покриви, с оригинални предмети от този период, с автентични работилници и дюкяни, и традиционни механи. Селото-резерват предлага и възможности за почивка в старинни възрожденски къщи. Най-удобният транспорт до Боженци и от Боженци до множеството интересни забележителности в региона, е с кола под наем. С Motoroads ще получите най-добрата рент а кар услуга в Боженци. Посетете онлайн секцията за коли под наем в Боженци и само за няколко минути ще можете бързо и сигурно да резервирате подходящия за вас автомобил, спестявайки пари и време.

  Боженци »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Боженци »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Боженци »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Боженци »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Боженци » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Боженци не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БОЖЕНЦИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БОЖЕНЦИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Боженци коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Боженци.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Боженци коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Боженци се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Боженци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Боженци коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Боженци. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Боженци и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Боженци коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Боженци включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Боженци коли под наем
Всички коли под наем в Боженци имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Боженци коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Боженци коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Боженци.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Боженци коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Боженци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Боженци коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Боженци коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Боженци.