ЦАРЕВО коли под наем, ЦАРЕВО рент а кар

Царево коли под наем »  Автомобил под наем » Царево
Sat Hi: 
Low: 
19°
15°
Царево
Temperature13°C
Sun Hi: 
Low: 
15°
12°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
ЦАРЕВО
Map Царево
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЦАРЕВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЦАРЕВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЦАРЕВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЦАРЕВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Царево.

Царево Коли под наем » Онлайн търсене

Царево Автомобили под наем » Категории

Царево Автомобили под наем » Модели

Царево » Под наем

Царево » Информация

Царево е разположен на два живописни полуострова в най-южната част на българското черноморие, на 70 км от Бургас и на 17 км от Приморско. Царево е предпочитана турситическа дестинация заради уникалното му съчетание от най-малко изследваната девствена природа на Странджа планина, и три плажа с кристално чиста морска вода и два къмпинга. Към това можем да добавим и гостоприемството на местните жители, първокласното обслужване, международното яхтено пристанище и много други атракции. Ако искате да наемете кола за вашата лятна почивка в Царево, нашата сигурна онлайн резервационна система за коли под наем ще ви помогне да откриете най-ниските цени и най-изгодните рент а кар оферти в града. Не пропускайте да посетите района на Странджа планина - най-големия национален парк на България с много пещери и следи от древни цивилизации, автентичните села Колодево и Българи на юг, а следвайки крайбрежието още по на юг, може да стигнете до границата с Турция.

  Царево »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Царево »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Царево »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Царево »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Царево » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Царево не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЦАРЕВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЦАРЕВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Царево коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Царево.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Царево коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Царево се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Царево.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Царево коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Царево. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Царево и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Царево коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Царево включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Царево коли под наем
Всички коли под наем в Царево имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Царево коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Царево коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Царево.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Царево коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Царево.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Царево коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Царево коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Царево.