ЖЕНЕВА мотори под наем, ЖЕНЕВА наем на мотоциклети

Mотор под наем в Женева » Цена на мотоциклети под наем » Женева
Fri Hi: 
Low: 
12°
Женева
Temperature19°C
Sat Hi: 
Low: 
10°
Sehr zu empfehlen. Die Motorräder waren neuwertig und in einem sehr guten technischen Zustand. Sehr nettes und zuvorkommendes Personal an der Vermietstation. Kostenloser Shuttlebus vom Flughafen. Alles bestens Helmut 2019-29-03
ЖЕНЕВА
Map Женева
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЖЕНЕВА, ШВЕЙЦАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Женева включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Женева.

Мотори под наем – Женева » Онлайн търсене

Женева мотори под наем » Категории

Женева наем на мотоциклет » Модели

Женева » Информация

Наем на мотоциклет в Женева предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Женева или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Женева и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Женева и Швейцария.

Mотоциклети под наем в Женева »
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Женева.

  Женева »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Женева »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Женева »  Изчислете цена за наем на мотоциклет