МОНТАНА коли под наем, МОНТАНА рент а кар

Монтана коли под наем »  Автомобил под наем » Монтана
Sat Hi: 
Low: 

Монтана
Temperature0°C
Sun Hi: 
Low: 

-6°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
МОНТАНА
Map Монтана
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в МОНТАНА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в МОНТАНА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. МОНТАНА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В МОНТАНА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Монтана.

Монтана Коли под наем » Онлайн търсене

Монтана Автомобили под наем » Категории

Монтана Автомобили под наем » Модели

Монтана » Информация

Град Монтана е разположен на 110 км северно от София, на 102 км югоизточно от Видин, на 40 км северозападно от Враца и на 30 км на изток от сръбската граница. Монтана е наследник на древната римска крепост Каста ад Монтанезиум, известа още като Монтана. Стратегическата позиция на кръстопът на важни пътища са определили местоположението на римския град векове назад именно тук. Днес, Монтана е все още важен транспортен кръстопът в северозападната част на България. Много добра идея е да наемете кола под наем за ваше удобство, когато сте в Монтана, а и за да можете да разгледате какво предлага целия регион, като известното със своите килими село Чипровци на 25 км на запад от града, планинския курорт Вършец или Лопушанския манастир на 10 км източно от Чипровци. Нашите ясни онлайн рент а кар тарифи правят motoroads.com най-доброто ви решение за всички ваши рент а кар нужди в Монтана. Запазете предпочитания от вас автомобил под наем в Монтана по възможно най-сигурния и изгоден начин и се възползвайте пълноценно от вашия престой в Монтана с автомобил под наем от motoroads.com.

  Монтана »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Монтана »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Монтана »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Монтана »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Монтана » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Монтана не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

МОНТАНА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В МОНТАНА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Монтана коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Монтана.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Монтана коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Монтана се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Монтана.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Монтана коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Монтана. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Монтана и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Монтана коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Монтана включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Монтана коли под наем
Всички коли под наем в Монтана имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Монтана коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Монтана коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Монтана.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Монтана коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Монтана.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Монтана коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Монтана коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Монтана.