ВЕЛИКО ТЪРНОВО коли под наем, ВЕЛИКО ТЪРНОВО рент а кар

Велико Търново коли под наем »  Автомобил под наем » Велико Търново
Sat Hi: 
Low: 
23°
16°
Велико Търново
Temperature20°C
Sun Hi: 
Low: 
25°
14°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ВЕЛИКО ТЪРНОВО
Map Велико Търново
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ВЕЛИКО ТЪРНОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ВЕЛИКО ТЪРНОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ВЕЛИКО ТЪРНОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Велико Търново.

Велико Търново Коли под наем » Онлайн търсене

Велико Търново Автомобили под наем » Категории

Велико Търново Автомобили под наем » Модели

Велико Търново » Под наем

Велико Търново » Информация

Красивият град Велико Търново е един от най-старите български градове с повече от петхилядолетна история. Разположен е в северна България, в подножието на Стара планина, на 250 км североизточно от София, на 7 км югозападно от Горна Оряховица, на 85 км източно от Ловеч и на 105 км югозападно от Русе. Известен е като историческата столица на Второто Българско Царство с уникална архитектура и богато културно и историческо наследство. Велико Търново е популярна туристическа дестинация и тук имат представителства много рент а кар компании, но ако искате да спестите време и пари, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Благодарение на онлайн калкулатора и онлайн системата за резервации може веднага да получите оферта с цената за вашето пътуване и да запазите колата, която предпочитате в реално време. Впечатляващ град сам по себе си с изключителна средновековна крепост Царевец и многобройни църкви и манастири, Велико Търново е също така най-добрата отправна точка за разглеждане на централна България с кола под наем: близките живописни села Арбанаси и Боженци са съответно на 7 км североизточно и на 40 км югозападно от града, лесно достъпни са и възрожденските занаятчийски градове Елена, Трявна, Габрово, както и множеството от интересни действащи манастирите близо до града или Розовата долина, до която се стига по магистрала Е 85 през внушителния Шипченския проход.

  Велико Търново »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Велико Търново »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Велико Търново »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Велико Търново »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Велико Търново » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Велико Търново не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ВЕЛИКО ТЪРНОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ВЕЛИКО ТЪРНОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Велико Търново коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Велико Търново.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Велико Търново коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Велико Търново се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Велико Търново.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Велико Търново коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Велико Търново. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Велико Търново и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Велико Търново коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Велико Търново включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Велико Търново коли под наем
Всички коли под наем в Велико Търново имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Велико Търново коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Велико Търново коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Велико Търново.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Велико Търново коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Велико Търново.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Велико Търново коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Велико Търново коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Велико Търново.