ДОЛНА БАНЯ коли под наем, ДОЛНА БАНЯ рент а кар

Долна Баня коли под наем »  Автомобил под наем » Долна Баня
Sun Hi: 
Low: 

-6°
Долна Баня
Temperature-2°C
Mon Hi: 
Low: 

-1°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
ДОЛНА БАНЯ
Map Долна Баня
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ДОЛНА БАНЯ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ДОЛНА БАНЯ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ДОЛНА БАНЯ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ДОЛНА БАНЯ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Долна Баня.

Долна Баня Коли под наем » Онлайн търсене

Долна Баня Автомобили под наем » Категории

Долна Баня Автомобили под наем » Модели

Долна Баня » Информация

Курортният град Долна Баня е разположен на 77 км от София и на 30 км източно от Самоков в район, който е известен с изобилието от минерални извори, живописна природа и отлични СПА хотели. Долна Баня е бил притегателна сила за хората още от древността благодарение на топлите минерални извори и мек климат, а в последно време и на първокласните СПА комплекси, новопостроеното голф игрище и първото частно летище в България в близост до града. Близостта на ски курорта Боровец и фактът, че летище София е само на един час разстояние с кола под наем, оказват благотворно влияние върху развитието на Долна Баня като все по-популярна туристическа дестинация. За вашата следваща визита в Долна Баня, вие може да разчитате на Motoroads да ви осигури най-добрата рент а кар услуга. Ние предлагаме изключително сигурен начин за резервиране на автомобили под наем и се стремим да осигурим на нашите рент а кар клиенти най-конкурентните цени и най-качественото рент а кар облсужване в Долна Баня. От вас се изисква само да изберете колата под наем по ваш вкус и да я запазите онлайн в реално време в рамките на няколко минути.

  Долна Баня »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Долна Баня »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Долна Баня »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Долна Баня »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Долна Баня » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Долна Баня не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ДОЛНА БАНЯ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ДОЛНА БАНЯ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Долна Баня коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Долна Баня.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Долна Баня коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Долна Баня се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Долна Баня.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Долна Баня коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Долна Баня. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Долна Баня и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Долна Баня коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Долна Баня включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Долна Баня коли под наем
Всички коли под наем в Долна Баня имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Долна Баня коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Долна Баня коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Долна Баня.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Долна Баня коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Долна Баня.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Долна Баня коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Долна Баня коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Долна Баня.