МАРАКЕШ мотори под наем, МАРАКЕШ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Маракеш » Цена на мотоциклети под наем » Маракеш
Mon Hi: 
Low: 
19°
14°
Маракеш
Temperature17°C
Tue Hi: 
Low: 
18°
11°
Всичко беше страхотно. На летището в Хания служител на компанията ме посрещна; документите бяха обработени за няколко минути и аз бях готов да тръгна. Получих чисто нова машина и през цялата седмица нямаше нито един проблем. За спешни случаи имах мобилния телефон на служителя на фирмата. Връщането на машината на летището мина безпроблемно и беше въпрос на 5 минути. Всичко беше перфектно. Томас Рогенбах2019-14-10
МАРАКЕШ
Map Маракеш
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В МАРАКЕШ, МАРОКО.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Маракеш включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Маракеш.

Мотори под наем – Маракеш » Онлайн търсене

Маракеш мотори под наем » Категории

Маракеш наем на мотоциклет » Модели

Маракеш » Информация

Наем на мотоциклет в Маракеш предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Маракеш или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Маракеш и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Маракеш и Мароко.

Mотоциклети под наем в Маракеш »

 
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Маракеш.

  Маракеш »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Маракеш »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Маракеш »  Изчислете цена за наем на мотоциклет