НАЕМ НА ТАКСИ - Отговори на често задавани въпроси

Отговори на често задавани въпроси за трансфер в България
View answerКЪДЕ ЩЕ МЕ ПОСРЕЩНЕ ШОФЬОРЪТ?
Шофьорът ще ви посрещне в залата за пристигащи на съответното летище с табелка с вашето име. Ако сте указали за място на вземане вашия хотел, частен адрес, автогара или ЖП гара, шофьорът ще Ви посрещне на рецепция, на домашния ви адрес или на гише информация на ЖП гарата или автогарата. Можете да посочите за място на вземане и всяка друга точка в рамките на града без допълнителна такса.
View answerКОГА ТРЯБВА ДА УТОЧНЯ ЧАСА НА ВЗЕМАНЕ ЗА ОБРАТНИЯ ТРАНСФЕР?
Ще уточните часа на вземане за вашия обратен трансфер с шофьора по време на първия Ви трансфер. Ще получите формуляр за връщане от шофьора, който трябва да попълните и подпишете. Ако не получите такъв формуляр, моля обадете се в офиса на Мотороадс при първа възможност.
View answerКАКВО ДА НАПРАВЯ, АКО ПОЛЕТЪТ/ВЛАКЪТ МИ ЗАКЪСНЯВА ИЛИ Е ОТМЕНЕН?
Моля, информирайте ни възможно най-скоро, за да насрочим нов час на посрещане.
View answerКАК ДА РЕЗЕРВИРАМ / ЗАПЛАТЯ ЗА ТРАНСФЕР?
За да резервирате трансфер е необходимо е да заплатите малка сума предварително, като гаранция по резервацията, а останалата сума е дължима на шофьора при посрещането Ви.
View answerКАК ЩЕ РАЗБЕРА, ЧЕ МОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ Е ПОЛУЧЕНА?
Вие ще получите резервационен ваучер с всички трансферни детайли на имейл. Ако не получите такъв в рамките на 24 часа, моля свържете се с нас, защото това може да се дължи на неправилно формулиран или филтриран имейл.
View answerКАК МОГА ДА ПРОМЕНЯ ИЛИ ОТМЕНЯ ТРАНСФЕРНА РЕЗЕРВАЦИЯ?
За да промените или отмените резервация, моля изпратете ни имейл от вашата лична пощенска кутия или от формата на нашата уеб страница. Промяна на резервация е безплатна, ако е направена 24 часa предварително. Възстановяване на суми не се правят за изменения или отмени на резервации, направени по-малко от 24 часа преди часа Ви на вземане.
View answerРАБОТИТЕ ЛИ 24 ЧАСА?
Да, доколкото имате потвърдена резервация с нас. Ние работим 24 часа, 7 дни в седмицата без изключения!
View answerКОЛКО Е ПОЗВОЛЕНИЯТ БАГАЖ?
Позволеният багаж за стандартно такси (1-3 пътника) е 2 средни куфара и 2 малки куфара(чанти), за миниван (3-4 пътника) - 4 средно големи и 2 малки куфара (чанти), и за ван (4-8 пътника) или по-голямо превозно средство е 1 средно голям куфар и един ръчна чанта за всеки пътник.
View answerС КАКВИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА РАЗПОЛАГАТЕ?
Стандартно такси 1-3 пътника, миниван 3-4 пътника, ван 4-8 пътника, минибус 8-12 пътника, минибус 12-17 пътника, автобус 17-30 пътника, автобус 30-50 пътника.
View answerКАКВА Е ПОЛИТИКА ВИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА БЕБЕТА И ДЕЦА ПЪТНИЦИ?
За всички бебета (0-2 години) и деца (3-11 години) трябва да резервирате отделно място, за да се осигури тяхната безопасност според правилата за движение. Мотороадс предоставя безплатно до 2 детски седалки и до 2 детски столчета. Всяко допълнително столче или седалка се таксува еднократно 5 Евро.
View answerКАКВО Е ВКЛЮЧЕНО В ТРАНСФЕРНАТА ЦЕНА?
Нашите трансферни цени включват наем на автомобил и шофьор, гориво и застраховка на пътническите места. Въпреки това, ние препоръчваме да се сдобиете с валидна лична застраховка за времетраенето на трансфера ви.
View answerКАКВО ДА НАПРАВЯ, АКО ПОЛЕТЪТ/ВЛАКЪТ МИ ЗАКЪСНЯВА ИЛИ Е ОТМЕНЕН?
Моля, информирайте ни възможно най-скоро, за да можем да насрочим нов час на посрещане според промененото време на пристигане.
View answerНЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ОТГОВОР НА МОИТЕ ВЪПРОСИ ТУК?
Моля, свържете се с нас и ще се радваме да дадем отговор на всички Ваши въпроси възможно най-бързо.