АХТОПОЛ коли под наем, АХТОПОЛ рент а кар

Ахтопол коли под наем »  Автомобил под наем » Ахтопол
Sun Hi: 
Low: 
17°
13°
Ахтопол
Temperature13°C
Mon Hi: 
Low: 
18°
14°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
АХТОПОЛ
Map Ахтопол
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АХТОПОЛ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АХТОПОЛ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АХТОПОЛ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АХТОПОЛ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Ахтопол.

Ахтопол Коли под наем » Онлайн търсене

Ахтопол Автомобили под наем » Категории

Ахтопол Автомобили под наем » Модели

Ахтопол » Информация

Ахтопол е един от най-южните градове на българското черноморие. Разположен е на 14 км от Царево и на 87 км от Бургас. Градът има древна история и е спокойно и тихо място за нискобюджетна почивка. Разположен е на малък скалист полуостров, близо до малък залив. Най-удобният начин за транспорт от Ахтопол до летище Бургас и близките градове Синеморец и Резово на юг е да наемете кола. Motoroads.com предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара за рент а кар. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за кола под наем и да резервирате автомобила, който сте харесали. Спестете време и пари и резервирайте в аванс кола под наем в Ахтопол, за да избегнете високите цени по време на пиковия сезон.

  Ахтопол »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Ахтопол »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Ахтопол »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Ахтопол »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Ахтопол » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Ахтопол не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АХТОПОЛ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АХТОПОЛ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Ахтопол коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Ахтопол.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ахтопол коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Ахтопол се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Ахтопол.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Ахтопол коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Ахтопол. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Ахтопол и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Ахтопол коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Ахтопол включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Ахтопол коли под наем
Всички коли под наем в Ахтопол имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Ахтопол коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Ахтопол коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Ахтопол.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Ахтопол коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Ахтопол.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Ахтопол коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ахтопол коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Ахтопол.