БОЖУРЕЦ коли под наем, БОЖУРЕЦ рент а кар

Божурец коли под наем »  Автомобил под наем » Божурец
Fri Hi: 
Low: 
14°
11°
Божурец
Temperature12°C
Sat Hi: 
Low: 
16°
10°
Надежден автомобил под наем с ексклузивна опция за вземане или връщане на автомобила във всеки един град в България, дори и малък, срещу разумна допълнителна такса. Политика за семейства, тъй като те са единствените, които не таксуват допълнително за детски седалки! Гиацомо2024-20-04
БОЖУРЕЦ
Map Божурец
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БОЖУРЕЦ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БОЖУРЕЦ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БОЖУРЕЦ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БОЖУРЕЦ! Божурец.

Божурец Коли под наем » Онлайн търсене

Божурец Автомобили под наем » Категории

Божурец Автомобили под наем » Модели

Божурец » Информация

Село Божурец е разположено в един от най-красивите и незастроени райони в северната част на българската Ривиера, на 5 км от Каварна, на 12 км от Балчик и на 20 км от курорта Албена. Божурец е тихо и спокойно място, запазило традиционната си атмосферата на малко рибарско селище, в контраст с големите курорти по Черноморието. По заобикалящите го скали все още има запазени пътеки сред природата и тихи, усамотени пясъчни плажове, разположени в защитени зони. Международният път Е87, който свързва румънските крайбрежни градове с България, минава през Божурец, така че е много удобно този район с богато наследство и поразително красива брегова линия да бъде разгледан с кола под наем. Ако имате нужда от кола под наем за вашия престой в Божурец, нашата лесна и сигурна резервационна система за коли под наем и включващи всичко рент а кар цени, ще гарантират спокойната ви почивка в Божурец. В България автомобилите под наем обикновено са резервирани в аванс за високия сезон, затова ви препоръчваме да направите вашата рент а кар резервация предварително, за да избегнете високите цени по време на пиковия сезон. Нашата резервационна система ви дава точно тази възможност. Летище Варна е само на 45 минути от Божурец с кола под наем.

  Божурец »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Божурец »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Божурец »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Божурец » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Божурецне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БОЖУРЕЦ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.