БОЖУРЕЦ коли под наем, БОЖУРЕЦ рент а кар

Божурец коли под наем »  Автомобил под наем » Божурец
Sun Hi: 
Low: 
15°
13°
Божурец
Temperature11°C
Mon Hi: 
Low: 
17°
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
БОЖУРЕЦ
Map Божурец
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БОЖУРЕЦ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БОЖУРЕЦ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БОЖУРЕЦ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БОЖУРЕЦ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Божурец.

Божурец Коли под наем » Онлайн търсене

Божурец Автомобили под наем » Категории

Божурец Автомобили под наем » Модели

Божурец » Информация

Село Божурец е разположено в един от най-красивите и незастроени райони в северната част на българската Ривиера, на 5 км от Каварна, на 12 км от Балчик и на 20 км от курорта Албена. Божурец е тихо и спокойно място, запазило традиционната си атмосферата на малко рибарско селище, в контраст с големите курорти по Черноморието. По заобикалящите го скали все още има запазени пътеки сред природата и тихи, усамотени пясъчни плажове, разположени в защитени зони. Международният път Е87, който свързва румънските крайбрежни градове с България, минава през Божурец, така че е много удобно този район с богато наследство и поразително красива брегова линия да бъде разгледан с кола под наем. Ако имате нужда от кола под наем за вашия престой в Божурец, нашата лесна и сигурна резервационна система за коли под наем и включващи всичко рент а кар цени, ще гарантират спокойната ви почивка в Божурец. В България автомобилите под наем обикновено са резервирани в аванс за високия сезон, затова ви препоръчваме да направите вашата рент а кар резервация предварително, за да избегнете високите цени по време на пиковия сезон. Нашата резервационна система ви дава точно тази възможност. Летище Варна е само на 45 минути от Божурец с кола под наем.

  Божурец »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Божурец »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Божурец »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Божурец »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Божурец » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Божурец не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БОЖУРЕЦ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БОЖУРЕЦ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Божурец коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Божурец.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Божурец коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Божурец се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Божурец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Божурец коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Божурец. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Божурец и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Божурец коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Божурец включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Божурец коли под наем
Всички коли под наем в Божурец имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Божурец коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Божурец коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Божурец.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Божурец коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Божурец.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Божурец коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Божурец коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Божурец.