КРАНЕВО коли под наем, КРАНЕВО рент а кар

Кранево коли под наем »  Автомобил под наем » Кранево
Hi: 
Low: 

Кранево
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Както обикновено: всичко беше точно и коректно. Получихме колата в часа, в който колата беше поръчана и беше върната точно в часа, в който трябваше да бъде върната. Нямаше проблеми. Страхотен екип, удобно обслужване, добра комуникация. Много сме доволни, благодаря много. Алехандер Шустер2024-17-06
КРАНЕВО
Map Кранево
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КРАНЕВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КРАНЕВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КРАНЕВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КРАНЕВО! Кранево.

Кранево Коли под наем » Онлайн търсене

Кранево Автомобили под наем » Категории

Кранево Автомобили под наем » Модели

Кранево » Информация

Кранево е бързо развиващо се ваканционно селище, разположено откъм северния край на курорта Златни пясъци, в най-южната част на извивката на невероятната плажна ивица, която се простира до курорта Албена, който е само на 3 км пеша от Кранево. Прекрасният пясъчен плаж на Кранево, минералните извори и растящият брой частни квартири и семейни хотели, са причина курортното селище да бъде атрактивна ниско-бюджетна дестинация в контраст с неговите по-скъпи съседи. Главната крайбрежна магистрала Е87 преминава през източния край на Кранево. Ваканционното селище е на 24 км разстояние с рент а кар от Варна и на 42 км от Добрич. Има редовни автобусни връзки от двата града, както и от Балчик. Въпреки това най-добрият начин да разгледате региона е да наемете кола. С лесната, бърза и сигурна резервационна система за коли под наем на Motoroads, наемането на кола в Кранево не би могло да е по-лесно. За да се уверите в това, просто разгледайте нашата голяма рент а кар колекция, която ще задоволи вашите най-големите изисквания и нужди от кола под наем в Кранево.

  Кранево »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Кранево »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Кранево »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Кранево » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Краневоне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КРАНЕВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.