ЛЕТИЩЕ КАТАНИЯ мотори под наем, ЛЕТИЩЕ КАТАНИЯ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Летище Катания » Цена на мотоциклети под наем » Летище Катания
Fri Hi: 
Low: 
13°
11°
Летище Катания
Temperature16°C
Sat Hi: 
Low: 
13°
10°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ЛЕТИЩЕ КАТАНИЯ
Map Летище Катания
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЛЕТИЩЕ КАТАНИЯ, ИТАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Летище Катания включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Летище Катания.

Мотори под наем – Летище Катания » Онлайн търсене

Летище Катания мотори под наем » Категории

Летище Катания наем на мотоциклет » Модели

Летище Катания » Информация

Наем на мотоциклет в Летище Катания предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Летище Катания или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Летище Катания и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Летище Катания и Италия.

Mотоциклети под наем в Летище Катания »

Летете до летище Катания и опознайте Катания с мотоциклет под наем. Наемете нови мотоциклети BMW на летище Катания и пътувайте из красивия остров Сицилия в Италия.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Летище Катания.

  Летище Катания »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Летище Катания »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Летище Катания »  Изчислете цена за наем на мотоциклет