ЛОВЕЧ коли под наем, ЛОВЕЧ рент а кар

Ловеч коли под наем »  Автомобил под наем » Ловеч
Sun Hi: 
Low: 
18°
Ловеч
Temperature8°C
Mon Hi: 
Low: 
14°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ЛОВЕЧ
Map Ловеч
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛОВЕЧ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛОВЕЧ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛОВЕЧ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛОВЕЧ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Ловеч.

Ловеч Коли под наем » Онлайн търсене

Ловеч Автомобили под наем » Категории

Ловеч Автомобили под наем » Модели

Ловеч » Информация

Ловеч е разположен на един от важните транс-балкански пътища, свързващи Плевен в Дунавската равнина на север с Розовата долина на юг, 150 км североизточно от София и 86 км западно от Велико Търново. Ловеч е на един час път с кола под наем южно от Плевен, в хълмистия предпланински район на Стара планина. Градът е разделен на две части – оживен съвременен център, който силно контрастира с каменните покриви от 19 век на Вароша –старият град, който понастоящем е архитектурно-исторически резерват. Ако наемете кола в Ловеч, вие не само ще имате възможността да разгледате множеството забележителности в града, но и лесно да достигнете южна България през трите големи планински прохода - Шипченски, Троянски и Проход на Републиката. Motoroads.com е точното място за вашата изгодна рент а кар услуга в Ловеч. Нашата най-голяма онлайн рент а кар резервационна система в България ви позволява да проверявате в реално време наличните рент а кар модели, да получавате безплатни оферти за предпочитаните от вас коли под наем в Ловеч и да резервирате автомобила под наем, който сте харесали с едно кликане.

  Ловеч »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Ловеч »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Ловеч »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Ловеч »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Ловеч » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Ловеч не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛОВЕЧ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛОВЕЧ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Ловеч коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Ловеч.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ловеч коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Ловеч се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Ловеч.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Ловеч коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Ловеч. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Ловеч и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Ловеч коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Ловеч включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Ловеч коли под наем
Всички коли под наем в Ловеч имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Ловеч коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Ловеч коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Ловеч.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Ловеч коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Ловеч.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Ловеч коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ловеч коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Ловеч.