АСЕНОВГРАД коли под наем, АСЕНОВГРАД рент а кар

Асеновград коли под наем »  Автомобил под наем » Асеновград
Mon Hi: 
Low: 
11°
-4°
Асеновград
Temperature6°C
Tue Hi: 
Low: 

Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
АСЕНОВГРАД
Map Асеновград
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АСЕНОВГРАД. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АСЕНОВГРАД - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АСЕНОВГРАД  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АСЕНОВГРАД! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Асеновград.

Асеновград Коли под наем » Онлайн търсене

Асеновград Автомобили под наем » Категории

Асеновград Автомобили под наем » Модели

Асеновград » Информация

Асеновград е разположен на 20 км южно от Пловдив, на 81 км северозападно от Кърджали и на 96 км западно от Хасково. Изграден около голям парк, Асеновград е интересно и оживено място за посещение – по склоновете над града има разпръснати около 53 малки църкви и параклиси, с което той си спечелва името "малкия Йерусалим". Тук се намират няколко богати на експонати музея, както и прочутата средновековна Асенова крепост, разположена на 2 км над града. Асеновград е прочут също и с великолепното си червено вино. Градът е много близо до втория по големина в България манастир - Бачковския манастир, до поклонническия връх на Кръстова гора и откритите минерални извори в курорта Нареченски бани. Ако планирате да организирате вашият най-удобен начин за транспорт в Асеновград, Motoroads.com е точното място, на което можете да намерите най-изгодните оферти за коли под наем и отлично обслужване. Нашата система за резервиране на коли под наем предлага пълен онлайн пакет за резервации на автомобили под наем с офериране и потвърждение в реално време.

  Асеновград »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Асеновград »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Асеновград »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Асеновград »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Асеновград » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Асеновград не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АСЕНОВГРАД КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АСЕНОВГРАД:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Асеновград коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Асеновград.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Асеновград коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Асеновград се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Асеновград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Асеновград коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Асеновград. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Асеновград и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Асеновград коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Асеновград включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Асеновград коли под наем
Всички коли под наем в Асеновград имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Асеновград коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Асеновград коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Асеновград.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Асеновград коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Асеновград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Асеновград коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Асеновград коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Асеновград.