КАРНОБАТ коли под наем, КАРНОБАТ рент а кар

Карнобат коли под наем »  Автомобил под наем » Карнобат
Sun Hi: 
Low: 

-4°
Карнобат
Temperature0°C
Mon Hi: 
Low: 

-1°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
КАРНОБАТ
Map Карнобат
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КАРНОБАТ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КАРНОБАТ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КАРНОБАТ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КАРНОБАТ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Карнобат.

Карнобат Коли под наем » Онлайн търсене

Карнобат Автомобили под наем » Категории

Карнобат Автомобили под наем » Модели

Карнобат » Информация

Град Карнобат е разположен на 54 км северозападно от Бургас, на 50 км североизточно от Ямбол, на 336 км на изток от София и на 58 км източно от Сливен. Всъщност, Карнобат се намира на основния път, свързващ столицата и черноморското крайбрежие и е важен транспортен център с връзки през Ришкия и Върбишкия проход към северна България. Карнобатският район има древна история със следи от живот от неолита. Интерес в Карнобат представляват останките от римската крепост Маркели. Ако търсите кола под наем на ниски цени с отлично обслужване в Карнобат, Motoroads е основното място за всички ваши рент а кар нужди. Нашата сигурна и бърза онлайн системата за резервиране на коли под наем ви позволява да разгледате всички налични марки коли и модели в Карнобат в реално време. Избирайки кола под наем в Карнобат на motoroads.com, вие спестявате време и можете да сте сигурни, че получавате автомобила, който е по вашия джоб и отговаря на всичките ви изисквания към един рент а кар автомобил.

  Карнобат »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Карнобат »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Карнобат »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Карнобат »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Карнобат » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Карнобат не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КАРНОБАТ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КАРНОБАТ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Карнобат коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Карнобат.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Карнобат коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Карнобат се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Карнобат.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Карнобат коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Карнобат. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Карнобат и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Карнобат коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Карнобат включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Карнобат коли под наем
Всички коли под наем в Карнобат имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Карнобат коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Карнобат коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Карнобат.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Карнобат коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Карнобат.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Карнобат коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Карнобат коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Карнобат.