АЛБЕНА коли под наем, АЛБЕНА рент а кар

Албена коли под наем »  Автомобил под наем » Албена
Wed Hi: 
Low: 
15°
Албена
Temperature12°C
Thu Hi: 
Low: 
15°
10°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
АЛБЕНА
Map Албена
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АЛБЕНА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АЛБЕНА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АЛБЕНА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АЛБЕНА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Албена.

Албена Коли под наем » Онлайн търсене

Албена Автомобили под наем » Категории

Албена Автомобили под наем » Модели

Албена » Под наем

Албена » Информация

Албена е един от най-красивите и обновени курорти по северното българско крайбрежие. Албена се намира на 32 км северно от Варна и на 12 км югозападно от Балчик в северната част на Варненския залив. Курортът е известен с дългата си 6 км пясъчна ивица, чудесни плажове, кристално море, многобройни първокласни хотели с всички необходими удобства, и разнообразие от спортни услуги, които можете да намерите само в Албена. Ако сте избрали Албена за вашата почивка и ви е необходима кола под наем, Motoroads предлага едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да получите цената за кола под наем и да резервирате автомобила, който сте харесали за да посетите запазеното теке в Оброчище, минералните извори в Кранево, или Златни пясъци. Албена е на 30 км от летище Варна, което се равнява на 50 минути по магистрала Е87. За целта трябва да направите десен завой на изхода на Варна по А2.

  Албена »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Албена »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Албена »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Албена »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Албена » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Албена не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АЛБЕНА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АЛБЕНА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Албена коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Албена.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Албена коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Албена се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Албена.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Албена коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Албена. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Албена и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Албена коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Албена включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Албена коли под наем
Всички коли под наем в Албена имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Албена коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Албена коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Албена.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Албена коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Албена.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Албена коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Албена коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Албена.