ОБЗОР мотори под наем, ОБЗОР наем на мотоциклети

Mотор под наем в Обзор » Цена на мотоциклети под наем » Обзор
Sat Hi: 
Low: 
12°
11°
Обзор
Temperature8°C
Sun Hi: 
Low: 
12°
С брат ми резервирахме 2 велосипеда BMW за пътуване в Португалия. Екипът на Motoroads отговори на всичките ми въпроси, преди да тръгнем от вкъщи. На летището се срещнахме с асистент (благодарение на Марио), взехме велосипедите и започнахме пътуването. Моторите са били в най-добри условия. Връщането на велосипедите беше просто и лесно. Ще се радваме на следващото ни пътуване с Motoroads. Рудолф2024-17-03
ОБЗОР
Map Обзор
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ОБЗОР, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Обзор включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Обзор.

Мотори под наем – Обзор » Онлайн търсене

Обзор мотори под наем » Категории

Обзор наем на мотоциклет » Модели

Обзор » Под наем

Обзор » Информация

Наем на мотоциклет в Обзор предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Обзор или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Обзор и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Обзор и България.

Mотоциклети под наем в Обзор »

Обзор е приветлив и спокоен курорт, разположен край обширен залив в подножието на най-източната част на Стара планина, на 60 км южно от Варна и на 74 км северно от Бургас. Дългата 6 км великолепна плажна ивица и новопостроените първокласни хотели и туристически съоръжения привличат мнгобройни туристи в Обзор. За вашето удобство или за разнообразие от живота на плажа, може да наемете кола в Обзор и да поемете по крайбрежния път, който се вие през очарователни малки селца и предлага поразителни гледки от бреговата линия. За да резервирате лесно кола под наем в Обзор онлайн, разгледайте нашата специална селекция от коли под наем и най-изгодните рент а кар оферти за Обзор. През китни хълмисти лозови райони, може лесно да достигнете с кола под наем и живописния крайбрежен град Бяла, най-бурния нос в България – нос Емине, на 14 км южно от Обзор или останките от средновековната крепост Емона.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Обзор.

  Обзор »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Обзор »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Обзор »  Изчислете цена за наем на мотоциклет