ХАСКОВО коли под наем, ХАСКОВО рент а кар

Хасково коли под наем »  Автомобил под наем » Хасково
Sun Hi: 
Low: 
16°
10°
Хасково
Temperature12°C
Mon Hi: 
Low: 
18°
11°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ХАСКОВО
Map Хасково
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ХАСКОВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ХАСКОВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ХАСКОВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ХАСКОВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Хасково.

Хасково Коли под наем » Онлайн търсене

Хасково Автомобили под наем » Категории

Хасково Автомобили под наем » Модели

Хасково » Информация

Хасково е разположен в южна България на 78 км югоизточно от Пловдив, на 53 км североизточно от Кърджали и 234 км югоизточно от София. Намира се недалеч от границите с Турция и Гърция, което определя и ключовото му географско положение. Хасково може да предложи на своите посетители няколко фестивала през годината, а също така е отправна точка за посещение на природния резерват в Маджарово. Освен това е интересна смесицата между турска и българска култура в града, олицетворена от най-старата джамия на Балканите и пръснатите наоколо къщи от българското национално Възраждане. Ако се нуждаете от кола под наем докато сте в града, Motoroads.com ви предлага пълен набор от рент а кар услуги в Хасково – онлайн резервации в реално време, конкурентни рент а кар цени и преференциални условия на едно място. С нашата лесна за използване и много ефективна онлайн система за резервации на автомобили под наем, вие може сами да изчислите точните си разходите по наемане на кола в Хасково, като за ваше удобство всяка кола има подробно описание на нейните характеристики придружено със снимки и ясно посочени цени за наем за съответния период.

  Хасково »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Хасково »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Хасково »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Хасково »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Хасково » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Хасково не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ХАСКОВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ХАСКОВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Хасково коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Хасково.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Хасково коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Хасково се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Хасково.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Хасково коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Хасково. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Хасково и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Хасково коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Хасково включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Хасково коли под наем
Всички коли под наем в Хасково имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Хасково коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Хасково коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Хасково.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Хасково коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Хасково.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Хасково коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Хасково коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Хасково.