САМОКОВ коли под наем, САМОКОВ рент а кар

Самоков коли под наем »  Автомобил под наем » Самоков
Mon Hi: 
Low: 
22°
14°
Самоков
Temperature22°C
Tue Hi: 
Low: 
16°
14°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
САМОКОВ
Map Самоков
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в САМОКОВ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в САМОКОВ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. САМОКОВ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В САМОКОВ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Самоков.

Самоков Коли под наем » Онлайн търсене

Самоков Автомобили под наем » Категории

Самоков Автомобили под наем » Модели

Самоков » Информация

Историческият град Самоков е разположен в северното подножие на Рила, на 62 км югоизточно от София, на 40 км източно от Дупница и на 12 км северозападно от ски-курорта Боровец. Градът има многогодишни традиции в изкуството и самодейността. Самоков е също така отправна точка към Рила планина и неговата близост до ски курортите и планински центрове Боровец и Мальовица го прави популярна туристическа дестинация. Независимо дали планувате вашия планински маршрут от Самоков или просто искате да разгледате града, Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги в Самоков - конкурентни цени и преференциални условия за наем на автомобили, моментално онлайн резервиране и качествено обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Необходимо е само да изберете колата под наем по ваш избор по-долу и с помоща на онлайн калкулатора ще получите рент а кар оферта за Самоков в реално време, след което остава само да резервирате предпочитания от вас автомобил онлайн само за няколко минути.

  Самоков »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Самоков »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Самоков »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Самоков »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Самоков » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Самоков не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

САМОКОВ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В САМОКОВ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Самоков коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Самоков.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Самоков коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Самоков се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Самоков.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Самоков коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Самоков. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Самоков и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Самоков коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Самоков включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Самоков коли под наем
Всички коли под наем в Самоков имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Самоков коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Самоков коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Самоков.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Самоков коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Самоков.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Самоков коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Самоков коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Самоков.