КИТЕН коли под наем, КИТЕН рент а кар

Китен коли под наем »  Автомобил под наем » Китен
Fri Hi: 
Low: 

Китен
Temperature5°C
Sat Hi: 
Low: 

-2°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
КИТЕН
Map Китен
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КИТЕН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КИТЕН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КИТЕН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КИТЕН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Китен.

Китен Коли под наем » Онлайн търсене

Китен Автомобили под наем » Категории

Китен Автомобили под наем » Модели

Китен » Информация

Курортно селище Китен се намира в югоизточната част на българската Ривиера, на 55 км от Бургас, на 10 км северозападно от Царево и само на 5 км от Приморско. Китен е популярен избор на туристите през лятото, тъй като разполага с два отлични и спокойни плажа, растящ брой на семейните хотели и частните къщи, и всички видове туристически услуги. Ако наемете кола в Китен, ще можете бързо и комфортно да се предвижвате в курорта, а и да посетите всички забележителности по южното черноморие. С нашата онлайн рент а кар резервационна система, може много бъзро и лесно да получите оферта за предпочитания от вас автомобил под наем в Китен и да го резервирате онлайн само за няколко минути.

  Китен »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Китен »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Китен »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Китен »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Китен » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Китен не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КИТЕН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КИТЕН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Китен коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Китен.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Китен коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Китен се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Китен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Китен коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Китен. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Китен и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Китен коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Китен включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Китен коли под наем
Всички коли под наем в Китен имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Китен коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Китен коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Китен.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Китен коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Китен.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Китен коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Китен коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Китен.