ТРЯВНА коли под наем, ТРЯВНА рент а кар

Трявна коли под наем »  Автомобил под наем » Трявна
Sat Hi: 
Low: 
16°
12°
Трявна
Temperature11°C
Sun Hi: 
Low: 
10°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
ТРЯВНА
Map Трявна
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ТРЯВНА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ТРЯВНА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ТРЯВНА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ТРЯВНА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Трявна.

Трявна Коли под наем » Онлайн търсене

Трявна Автомобили под наем » Категории

Трявна Автомобили под наем » Модели

Трявна » Информация

Старият занаятчийски център Трявна е разположен на 245 км североизточно от София, на 22 км източно от Габрово и на 42 км югозападно от Велико Търново. Известен е със своите иконописи и дърворезба. Тесните калдъръмени улички, както и възрожденските къщи и каменните мостове, съсредоточени в трите свързани части на стария град на Трявна, който е обявен за архитектурен резерват, щв ви пренесат в 19-ти век. Повече от 140 са културните паметници, музеи и експозиции, а прочутото училище по дърворезба все още съществува. Ако искате да наемете кола в Трявна, разгледайте нашите конкуретни рент а кар оферти. Тук, на motoroads.com е изключително лесно да организирате наемането на кола в Трявна – като се започне от онлайн калкулатора, с който много бързо ще откриете автомобила, отговарящ най-добре на вашите нужди, до моменталната ни оферта и се стигне до запазването му в реално време. Вашата резервация на кола под наем в Трявна ще бъде незабавно потвърдена, което заедно с нашето отлично облсужване определено ще ви даде спокойствието, от което се нуждаете за да се насладите на престоя си в града.

  Трявна »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Трявна »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Трявна »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Трявна »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Трявна » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Трявна не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ТРЯВНА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ТРЯВНА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Трявна коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Трявна.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Трявна коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Трявна се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Трявна.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Трявна коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Трявна. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Трявна и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Трявна коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Трявна включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Трявна коли под наем
Всички коли под наем в Трявна имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Трявна коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Трявна коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Трявна.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Трявна коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Трявна.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Трявна коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Трявна коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Трявна.