ВЕЛИНГРАД коли под наем, ВЕЛИНГРАД рент а кар

Велинград коли под наем »  Автомобил под наем » Велинград
Fri Hi: 
Low: 

-2°
Велинград
Temperature10°C
Sat Hi: 
Low: 
-5°
-14°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
ВЕЛИНГРАД
Map Велинград
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ВЕЛИНГРАД. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ВЕЛИНГРАД - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ВЕЛИНГРАД  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ВЕЛИНГРАД! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Велинград.

Велинград Коли под наем » Онлайн търсене

Велинград Автомобили под наем » Категории

Велинград Автомобили под наем » Модели

Велинград » Информация

Велинград е разположен в най-хубавата част на Западните Родопи, в живописната долина на река Чепинска и отстои на 86 км от Пловдив, на 46 км югозападно от Пазарджик и на 120 км югоизточно от София. Със своите разнообразни минерални извори, превъзходни спа хотели, отличен климат и сенчести паркове, Велинград е един от най-популярните спа курорти в България. Ако сте избрали града за вашата почивка, заради богатия избор от спа процедури, топлите минерални извори и луксозни хотели, Motoroads.com е точното място да организирате най-изгодно вашият транспорт, докато сте във Велинград. Просто изберете автомобила под наем, който предпочитате по-долу, за да получите моментално рент а кар оферта за Велинград и да пристъпите към сигурно резервиране на предпочитаната от вас кола под наем на цени, които покриват всички аспекти от рент а кар услугата ви във Велинград.

  Велинград »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Велинград »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Велинград »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Велинград »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Велинград » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Велинград не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ВЕЛИНГРАД КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ВЕЛИНГРАД:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Велинград коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Велинград.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Велинград коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Велинград се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Велинград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Велинград коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Велинград. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Велинград и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Велинград коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Велинград включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Велинград коли под наем
Всички коли под наем в Велинград имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Велинград коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Велинград коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Велинград.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Велинград коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Велинград.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Велинград коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Велинград коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Велинград.