ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ коли под наем, ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ рент а кар

Летище Ататюрк Истанбул коли под наем »  Автомобил под наем » Летище Ататюрк Истанбул
Thu Hi: 
Low: 
21°
18°
Летище Ататюрк Истанбул
Temperature23°C
Fri Hi: 
Low: 
20°
16°
Наехме автомобил за ваканция в Гърция. Служителите на Мотороудс бяха услужливи, любезни, помогнаха ни с избора на подходящ автомобил. Останахме много доволни, с удоволствие ще използваме услугите им отново. Горещо препоръчвам тази компания! Боряна Златева2019-16-05
ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ
Map Летище Ататюрк Истанбул
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Летище Ататюрк Истанбул.

Летище Ататюрк Истанбул Коли под наем » Онлайн търсене

Летище Ататюрк Истанбул Автомобили под наем » Категории

Летище Ататюрк Истанбул Автомобили под наем » Модели

Летище Ататюрк Истанбул » Информация

Като най-големия град в Турция, Истанбул може да се похвали с две международни летища - Ататюрк и Сабиха Гьокчен. Летище Ататюрк е най-голямото в Турция, а и едно от най-големите в целия район на Балканите и Близкия Изток. Намира се на 23 км на запад от центъра на града, в европейската му част. Най-бързият начин да стигнете до Истанбул от летището е с кола под наем, което отнема само половин час. Летище Ататюрк е не само вход към многомилионния град, но и важен транспортен център за полети от Европа, Близкия Изток, Северна Африка, Съединените Щати и Азия. Повечето от тези полети са директни и се извършват от над 100 авиокомпании, включително и чартърни такива. Имайки предвид процъфтяващата турска икономика и туризъм и бързо увеличаващият се международен и вътрешен пътнически поток, се очаква летище Ататюрк да се нареди сред 40-те най-натоварени летища в света по отношение на общия пътнически трафик. Второто летище на Истанбул - Сабиха Гьокчен, е разположено в азиатската част на мегаполиса, на 40 км от неговия център. Това е най-новото летище на Истанбул и се ползва най-вече като помощно за летище Ататюрк. Сабиха Гьокчен се обслужва главно от вътрешни полети и нискобюджетни чартърни авиокомпании като Easy Jet, German Wings, Condor, MyAir, Corendon и Air Arabia. С увеличаващия се пътнически поток от България за Турция и от Турция за България, търсенето на конкурентни и надеждни рент а кар услуги на летищата в Истанбул се увеличава постоянно. Motoroads има уникалната възможност да предостави на своите рент а кар клиенти не само най-конкуретните оферти за коли под наем на всички български летища, но и рент а кар услуги, на които можете да разчитате 24 часа, 7 дни в седмицата на което и да е летище в Истанбул. Една кола под наем на летището в Истанбул определено е идеалното допълнение към всяка почивка в Турция. Така че насладете се на удоволствията на Истанбул със специалните предложения за коли под наем от motoroads.com. С нашите рент а кар оферти на летище Ататюрк или Сабиха Гьокчен можете да имате пълна гъвкавост и свобода да изследвате този велик град и околността. Спестете време и резервирайте вашият автомобил под наем на летище Истанбул с Motoroads като проверите нашият онлайн автопарк и рент а кар наличност по-долу, защото така със сигурност ще използвате вашето време в Истанбул най-пълноценно.

  Летище Ататюрк Истанбул »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Летище Ататюрк Истанбул »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Летище Ататюрк Истанбул »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Летище Ататюрк Истанбул »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Летище Ататюрк Истанбул » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Летище Ататюрк Истанбул не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЛЕТИЩЕ АТАТЮРК ИСТАНБУЛ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Летище Ататюрк Истанбул.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Летище Ататюрк Истанбул се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Летище Ататюрк Истанбул.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Летище Ататюрк Истанбул. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Летище Ататюрк Истанбул и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Летище Ататюрк Истанбул включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Всички коли под наем в Летище Ататюрк Истанбул имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Летище Ататюрк Истанбул.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Летище Ататюрк Истанбул.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Летище Ататюрк Истанбул коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Летище Ататюрк Истанбул.