ПОМОРИЕ коли под наем, ПОМОРИЕ рент а кар

Поморие коли под наем »  Автомобил под наем » Поморие
Sun Hi: 
Low: 

-2°
Поморие
Temperature0°C
Mon Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
ПОМОРИЕ
Map Поморие
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПОМОРИЕ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПОМОРИЕ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПОМОРИЕ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПОМОРИЕ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Поморие.

Поморие Коли под наем » Онлайн търсене

Поморие Автомобили под наем » Категории

Поморие Автомобили под наем » Модели

Поморие » Под наем

Поморие » Информация

Поморие е очарователен морски град и спокоен летен курорт, разположен на тесен скалист полуостров, на 18 км южно от Несебър и на 20 км северно от Бургас. Известен със своите плажове, лечебни спа процедури и кални бани, и благоприятен климат през цялата година, Поморие също така може да се похвали с интересен нощен живот и всички видове туристически услуги. Ако търсите изгодна и надеждна рент а кар услуга в Поморие, може да разчитате на Motoroads 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нашата бърза и лесна за използване онлайн система за коли под наем, ще ви помогне са планувате вашата почивка в Поморие като предварително резервирате предпочитания от вас автомобил под наем в курорта. Независимо дали се нуждаете от комфортен транспорт, за да посетите морските курорти Слънчев бряг, Несебър, Свети Влас, близките селца Ахелой и Сарафово, или летище Бургас, отдалечено само на 20 минути път с кола под наем, екипът на Motoroads ще се радва да ви обслужи подобаващо.

  Поморие »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Поморие »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Поморие »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Поморие »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Поморие » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Поморие не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПОМОРИЕ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ПОМОРИЕ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Поморие коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Поморие.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Поморие коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Поморие се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Поморие.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Поморие коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Поморие. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Поморие и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Поморие коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Поморие включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Поморие коли под наем
Всички коли под наем в Поморие имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Поморие коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Поморие коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Поморие.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Поморие коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Поморие.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Поморие коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Поморие коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Поморие.