ПОРТО мотори под наем » ПОРТО наем на мотоциклети

Sun   Mon Порто
Hi: 23° Hi: 22° Temperature 18°C
Low: 15° Low: 17°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Порто » Цена на мотоциклети под наем » Порто
ПОРТО
Map Порто
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ПОРТО, ПОРТУГАЛИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Порто включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Порто.

Мотори под наем – Порто » Онлайн търсене

Порто мотори под наем » Категории

Порто наем на мотоциклет » Модели

Порто » Под наем

Порто » Информация

Наем на мотоциклет в Порто предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Порто или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Порто и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Порто и Португалия.

Mотоциклети под наем в Порто »

Вторият по големина град в Португалия след Лисабон и един от най-старите европейски центрове, Порто се намира в северната част на страната, на брега на Атлантическия океан, край устието на река Дуеро. Избран за най-добра европейска дестинация за 2014 от гражданите на Европа, той е въплъщение/съвкупност от история, култура, архитектура, търговия и гастрономия. Смятан за края на познатия свят в миналото, Порто или Опорто ("пристанище" на английски език) има дълга история, датираща от римско време, с основна роля в епохата на Великите географски открития в Атлантическия океан и Африка до съвременния си статут на модерен туристически център и безспорна търговска столица на индустриално развитата северна Португалия. Това се дължи до голяма степен на стратегическото местоположение на Порто – разположен по стръмните брегове на река Дуеро и нейните околности Алто Дуеро. Тук се отглеждат лозята, от които се добива портвайнът - емблемата на Португалия и нейният най-изнасян продукт. Във винарския регион Алто Дуеро се намират едни от най-красивите португалски пейзажи – прекрасните варосани замъци сред терасираните лозови масиви като този в Гимараеш, до които лесно можете да стигнете от Порто с мотоциклет или скутер под наем. Наемът на мотор или скутер е най-лесният и удобен начин да посетите приказната долина Дуеро или прекрасните широки бели плажове на Прая Форно и Прая де Носа Сеньора да Гуя на север. Въпреки, че е чудесна отправна точка за пътешествия с мотор или скутер из разнообразния ландшафт наоколо, Порто е град, който заслужава да бъде посетен заради самия него. С мотор или скутер под наем можете да се потопите в атмосферата на забележителния историческия център на Порто – Рибейра, включен в списъка на световното културно наследство на ЮНЕСКО. Пъстрата смесица от средновековни реликви, червени покриви и извисяващи се камбанарии, пищни барокови църкви и ресторанти, облицовани с плочки в типичния „азулежо” стил ще ви очарова. Тук се намира и един от най-старите римски паметници в Порто - катедралата на Порто и богато украсената неокласическа Palacio Da Bolsa или Стокова борса. Летище Франсиско де Са Карнейро е удобно разположено само на 11 км северно от центъра на града и обслужва все по-голям брой нискотарифни авиокомпании, превръщайки Порто в удобна за разглеждане с мотор или скутер под наем дестинация. Резервирайте мотоциклет или скутер под наем с Motoroads.com в Порто или от неговото международно летище и оставете този изключителен европейски град да завладее сърцето ви.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Порто.

  Порто »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Порто »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Порто »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer