ПАЗАРДЖИК коли под наем, ПАЗАРДЖИК рент а кар

Пазарджик коли под наем »  Автомобил под наем » Пазарджик
Sun Hi: 
Low: 
10°
Пазарджик
Temperature3°C
Mon Hi: 
Low: 
14°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ПАЗАРДЖИК
Map Пазарджик
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПАЗАРДЖИК. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПАЗАРДЖИК - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПАЗАРДЖИК  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПАЗАРДЖИК! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Пазарджик.

Пазарджик Коли под наем » Онлайн търсене

Пазарджик Автомобили под наем » Категории

Пазарджик Автомобили под наем » Модели

Пазарджик » Информация

Пазарджик е разположен в богат земеделски район от двете страни на река Марица, на 36 км западно от Пловдив, на 110 км югоизточно от София и на 43 км южно от Панагюрище. Ако се нуждаете от кола под наем за вашия престой в Пазарджик, за бизнес пътуване или само за да посетите близките интересни исторически забележителности, като най-голямата могила в западна България или древните следи от дългата история на главния път от Европа към Азия, наемането на автомобил е удобно и изгодно с Motoroads. Само трябва да знаем датите и часовете на вземане и връщане на колата, която искате да наемете, мястото на рент а кар доставката в Пазарджик, моделът на колата под наем, който предпочитате и нашата онлайн резервационна система ще ви предостави незабавна рент а кар оферта за Пазарджик. Резервирайте бързо и сигурно онлайн с Motoroads, за да се възползвате от нашите отлични ниски оферти за Пазарджик.

  Пазарджик »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Пазарджик »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Пазарджик »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Пазарджик »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Пазарджик » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Пазарджик не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПАЗАРДЖИК КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ПАЗАРДЖИК:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Пазарджик коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Пазарджик.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Пазарджик коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Пазарджик се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Пазарджик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Пазарджик коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Пазарджик. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Пазарджик и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Пазарджик коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Пазарджик включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Пазарджик коли под наем
Всички коли под наем в Пазарджик имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Пазарджик коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Пазарджик коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Пазарджик.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Пазарджик коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Пазарджик.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Пазарджик коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Пазарджик коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Пазарджик.