МОТОРОАДС » Отговори на често задавани въпроси

Мотороадс » Отговори на често задавани въпроси
View answerМОГА ЛИ ДА СЕ ДОВЕРЯ НА MOTOROADS.COM?
MOTOROADS e регистриран тур оператор с лиценз № 05211 предоставящ туристически услуги на своите клиенти от 1998 година. Моля вижте какво казват клиентите за нас, за да придобиете представа как оперираме.
View answerБЕЗОПАСНИ ЛИ СА ОНЛАЙН ПЛАЩАНИЯТА НА MOTOROADS.COM?
MOTOROADS.COM приема онлайн плащания от 1998 година и има регистрирани хиляди онлайн резервации успешно обработени и потвърдени посредством Paypal Pro, Skrill и FiBank. Всички онлайн плащания на Motoroads.com са зашитени чрез най-новата 3D технология за онлайн разплащания и чрез Secure Sockets Layers /SSL/. Вашата лична информация винаги остава строго конфиденциална.
View answerКАК ДА СЪМ СИГУРЕН, ЧЕ МОЯТА РЕЗЕРВАЦИЯ Е ПОЛУЧЕНА?
Ще получите резервационен ваучер с всички детайли на имейл. Ако не получите такъв в рамките на 24 часа, моля свържете се с нас, защото това може да се дължи на неправилно формулиран или на филтриран имейл.
View answerКАКВО ДА ПАРВЯ, АКО ПОЛЕТЪТ/АВТОБУСЪТ/ВЛАКЪТ МИ ЗАКЪСНЯВА ИЛИ Е ОТМЕНЕН?
Моля, информирайте ни възможно най-скоро, за да пренасрочим вашата услуга.
View answerКАК МОГА ДА ПРОМЕНЯ ИЛИ ОТМЕНЯ РЕЗЕРВАЦИЯ?
За да промените или отмените резервация, моля изпратете ни имейл от вашата лична пощенска кутия на или от формата на нашата уеб страница. Промяна на резервация е безплатна, ако е направена 24 часa предварително. Не се възстановяват суми за изменение или отмяна на резервация, направена по-малко от 24 часа от времето посочено в резервационния ваучер.
View answerИМАТЕ ЛИ ДРУГИ ТАКСИ ОСВЕН ПУБЛИКУВАНИТЕ ОНЛАЙН (ЛЕТИЩНИ, ДОП. ЗАСТРАХОВКИ, и др.)?
Не заплащате никакви допълнителни такси освен посочените онлайн на Motoroads.com и във вашия ваучер за потвърждение на резервацията.
View answerРАБОТИТЕ ЛИ 24 ЧАСА?
Да, доколкото имате потвърдена резервация с нас. Ние работим 24 часа, 7 дни в седмицата без изключения!
View answerМОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ РЕЗЕРВАЦИЯ БЕЗ КРЕДИТНА КАРТА?
В повечето случаи, валидна кредитна карта е необходима за да резервирате онлайн на Motoroads.com. За някой туристически услуги предлагаме алтернативни начини на плащане - банков трансфер, PayPal, Skrill. Ако не сте сигурни как да резервирате без кредитна карта, моля свържете се с нас.
View answerНЕ НАМИРАМ ОТГОВОР НА МОИТЕ ВЪПРОСИ ТУК?
Моля, свържете се с нас и ще се радваме да отговорим на всички ваши въпроси възможно най-скоро.