АХЕЛОЙ коли под наем, АХЕЛОЙ рент а кар

Ахелой коли под наем »  Автомобил под наем » Ахелой
Sun Hi: 
Low: 
16°
10°
Ахелой
Temperature18°C
Mon Hi: 
Low: 
19°
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
АХЕЛОЙ
Map Ахелой
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АХЕЛОЙ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АХЕЛОЙ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АХЕЛОЙ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АХЕЛОЙ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Ахелой.

Ахелой Коли под наем » Онлайн търсене

Ахелой Автомобили под наем » Категории

Ахелой Автомобили под наем » Модели

Ахелой » Информация

Ахелой е разположен на 7 км югоизападно от Несебър и на около 30 км североизточно от Бургас. Селището предлага много добри условия за почивка на морския бряг - многобройни частни домове и фамилни ресторанти, водни колелета, сърфове, уиндсърфове и моторни джетове. Въпреки разположението си на главния път между Бургас и оживените курорти Несебър и Слънчев Бряг, Ахелой е все още сравнително тихо и спокойно място за почивка. Летуващите тук могат да наемат кола и да се насладят едновременно на тишината и спокойствието в града, на активния нощен живот в околните курорти и да се придвижат бързо и лесно до летище Бургас. Motoroads предлага нови коли под наем на конкурентни цени. Чрез онлайн калкулатора и онлайн системата за резервиране можете веднага да сметнете цената за вашата кола под наем и да резервирате автомобила, който предпочитате.

  Ахелой »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Ахелой »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Ахелой »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Ахелой »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Ахелой » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Ахелой не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АХЕЛОЙ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АХЕЛОЙ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Ахелой коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Ахелой.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ахелой коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Ахелой се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Ахелой.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Ахелой коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Ахелой. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Ахелой и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Ахелой коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Ахелой включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Ахелой коли под наем
Всички коли под наем в Ахелой имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Ахелой коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Ахелой коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Ахелой.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Ахелой коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Ахелой.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Ахелой коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Ахелой коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Ахелой.