ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ коли под наем, ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ рент а кар

Златни Пясъци коли под наем »  Автомобил под наем » Златни Пясъци
Sun Hi: 
Low: 
22°
14°
Златни Пясъци
Temperature18°C
Mon Hi: 
Low: 
22°
15°
От 8 години ползвам услугите на Motoroads. Прекрасна компания с позитивни служители! Винаги много точни и коректни! Благодаря ви,че ви има! Надя Шишкова 2021-20-09
ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Map Златни Пясъци
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Златни Пясъци.

Златни Пясъци Коли под наем » Онлайн търсене

Златни Пясъци Автомобили под наем » Категории

Златни Пясъци Автомобили под наем » Модели

Златни Пясъци » Под наем

Златни Пясъци » Информация

Златни пясъци е най-големият курорт на северното черноморие, известен с великолепната си 4 км дълга плажна ивица и многобройните луксозни хотели. Намира се на 18 км на север от Варна и на 26 км от летище Варна. Разположен е в основата на залесените хълмове на Национален Парк Златни пясъци, между Кранево на север и Св. Константин на юг. Като най-популярния курорт на българската Ривиера, Златни пясъци предлага целогодищно настаняване в луксозни хотели, вили и балнеоложки комплекси. Освен слънчеви бани, плуване и партита комплексът предлага много голямо разнообразие от водни спортове, спа процедури и всякакви други услуги на почиващите. Добре известните рент а кар компании обаче предлагат високи цени през пиковия сезон. Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги на едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобил, като ви спестява време и пари, ако резервирате онлайн кола под наем в Златни пясъци. Ако искате да изследвате района около Златни пясъци с кола под наем, имайте предвид че морската столица на България - Варна е много лесно достъпна южно от курорта по магистрала E87. Живописният Балчик е на 13 км на север по магистрала Е87. За да посетите нос Калиакра и природния резерват (43 км на североизток) с кола под наем, е необходимо да поемете по магистрала Е87 към Каварна и след нея да завиете надясно по път 6.

  Златни Пясъци »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Златни Пясъци »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Златни Пясъци »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Златни Пясъци »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Златни Пясъци » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Златни Пясъци не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Златни Пясъци коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Златни Пясъци.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Златни Пясъци коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Златни Пясъци се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Златни Пясъци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Златни Пясъци коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Златни Пясъци. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Златни Пясъци и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Златни Пясъци коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Златни Пясъци включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Златни Пясъци коли под наем
Всички коли под наем в Златни Пясъци имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Златни Пясъци коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Златни Пясъци коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Златни Пясъци.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Златни Пясъци коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Златни Пясъци.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Златни Пясъци коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Златни Пясъци коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Златни Пясъци.