СЛЪНЧЕВ БРЯГ коли под наем, СЛЪНЧЕВ БРЯГ рент а кар

Слънчев Бряг коли под наем »  Автомобил под наем » Слънчев Бряг
Sun Hi: 
Low: 
16°
11°
Слънчев Бряг
Temperature21°C
Mon Hi: 
Low: 
11°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
СЛЪНЧЕВ БРЯГ
Map Слънчев Бряг
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СЛЪНЧЕВ БРЯГ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СЛЪНЧЕВ БРЯГ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СЛЪНЧЕВ БРЯГ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Слънчев Бряг.

Слънчев Бряг Коли под наем » Онлайн търсене

Слънчев Бряг Автомобили под наем » Категории

Слънчев Бряг Автомобили под наем » Модели

Слънчев Бряг » Под наем

Слънчев Бряг » Информация

Слънчев бряг е най-голямият морски курорт на българската Ривиера. Намира се на 35 км северно от Бургас и само на 3 км северозападно от Несебър. Осем километровата плажна ивица се счита за най-хубавата на черноморското крайбрежие и практически включва целия район, който се простира от Свети Влас на север до Несебър на юг. Като най-популярния курорт за лятна почивка в България, Слънчев бряг може да се похвали със стотици съвременни хотели, ресторанти и нощни клубове, както и значителен брой рент а кар офиси. Повечето от големите компании на пазара за коли под наем обаче предлагат завишени рент а кар цени през високия летен сезон. С Motoroads може да се възползвате не само от едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на пазара, но и да спестите време и пари като резервирате предпочитаната от вас кола под наем в Слънчев бряг онлайн в реално време. До летище Бургас с кола под наем (на 26 км в южна посока), поемете по път 9/E87, който преминава покрай Равда и Поморие. За да стигнете до Варна с кола под наем, се насочете на север по E87, който преминава през Елените и Обзор. Освен слънчеви бани и плуване, Слънчев бряг предлага много възможности за водни и всякакви други видове спортове, разнообразни спортни съоръжения и активен нощен живот.

  Слънчев Бряг »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Слънчев Бряг »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Слънчев Бряг »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Слънчев Бряг »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Слънчев Бряг » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Слънчев Бряг не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СЛЪНЧЕВ БРЯГ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СЛЪНЧЕВ БРЯГ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Слънчев Бряг коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Слънчев Бряг.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Слънчев Бряг коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Слънчев Бряг се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Слънчев Бряг.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Слънчев Бряг коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Слънчев Бряг. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Слънчев Бряг и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Слънчев Бряг коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Слънчев Бряг включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Слънчев Бряг коли под наем
Всички коли под наем в Слънчев Бряг имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Слънчев Бряг коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Слънчев Бряг коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Слънчев Бряг.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Слънчев Бряг коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Слънчев Бряг.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Слънчев Бряг коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Слънчев Бряг коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Слънчев Бряг.