ШИРОКА ЛЪКА коли под наем, ШИРОКА ЛЪКА рент а кар

Широка Лъка коли под наем »  Автомобил под наем » Широка Лъка
Sun Hi: 
Low: 
11°
Широка Лъка
Temperature5°C
Mon Hi: 
Low: 

Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
ШИРОКА ЛЪКА
Map Широка Лъка
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ШИРОКА ЛЪКА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ШИРОКА ЛЪКА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ШИРОКА ЛЪКА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ШИРОКА ЛЪКА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Широка Лъка.

Широка Лъка Коли под наем » Онлайн търсене

Широка Лъка Автомобили под наем » Категории

Широка Лъка Автомобили под наем » Модели

Широка Лъка » Информация

Широка Лъка е популярна дестинация за туристите, които искат да видят автентично Родопско село. То е разположено на 23 км североизточно от Смолян, на 16 км западно от ски-курорта Пампорово и на 21 км източно от Девин. Със своите асиметрични, покрити с плочи, закътани в планинския склон къщи и извити стръмни каменни мостове, това забележително недокоснато от цивилизацията село сякаш е излезнало от пощенска картичка. Тук може да се разходите по калдъръмените улички, да посетите къщите-музеи в традиционен стил или да излезете на пикник на някоя от заобикалящите селото планински поляни. Ако имате нужда от кола под наем, докато сте в архитектурния и етнографски резерват Широка Лъка и искате да имате свободата да обиколите великолепните западни склонове на Родопите, Motoroads.com е мястото, на което ще получите най-изгодната рент а кар оферта за Широка Лъка и то моментално, както и потвърждение на резервацията за предпочитаната от вас кола под наем в реално време.

  Широка Лъка »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Широка Лъка »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Широка Лъка »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Широка Лъка »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Широка Лъка » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Широка Лъка не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ШИРОКА ЛЪКА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ШИРОКА ЛЪКА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Широка Лъка коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Широка Лъка.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Широка Лъка коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Широка Лъка се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Широка Лъка.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Широка Лъка коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Широка Лъка. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Широка Лъка и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Широка Лъка коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Широка Лъка включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Широка Лъка коли под наем
Всички коли под наем в Широка Лъка имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Широка Лъка коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Широка Лъка коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Широка Лъка.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Широка Лъка коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Широка Лъка.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Широка Лъка коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Широка Лъка коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Широка Лъка.