СВЕТИ КОНСТАНТИН коли под наем, СВЕТИ КОНСТАНТИН рент а кар

Свети Константин коли под наем »  Автомобил под наем » Свети Константин
Mon Hi: 
Low: 
29°
23°
Свети Константин
Temperature28°C
Tue Hi: 
Low: 
31°
22°
Резервацията и предоставената услуга, а именно наем на автомобил беше много лесна и без никакви забележки. Колата беше в отлично състояние и не сме имали проблеми по пътя. Наложи ни се да удължим резервацията и нямаше абсолютно никакъв проблем, служителите на компанията бяха много усложливи и откликнаха веднага и удължихме наема само с имейл. Със сигурност ще се възползваме отново от услугите на Мотороадс:) Симона Русева2021-25-05
СВЕТИ КОНСТАНТИН
Map Свети Константин
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СВЕТИ КОНСТАНТИН. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СВЕТИ КОНСТАНТИН - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СВЕТИ КОНСТАНТИН  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СВЕТИ КОНСТАНТИН! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Свети Константин.

Свети Константин Коли под наем » Онлайн търсене

Свети Константин Автомобили под наем » Категории

Свети Константин Автомобили под наем » Модели

Свети Константин » Под наем

Свети Константин » Информация

Св. Константин и Елена е най-старият морски курорт в България. Намира се на около 10 км североизточно от Варна и на 8 км южно от Златни пясъци. Курортът има дългогодишни традиции в хотелиерството и се намира сред естествен парк с малки песъчни заливи и разпръснати канари над морето, лечебни минерални извори, тихи съвременни хотели, ваканционни вили и къщи. Това са основните причини Св. Константин и Елена да е толкова популярен морски курорт, особено за семейства и летовници, който искат да избегнат шумните черноморски курорти. В допълнение към спокойната атмосфера на Св. Константин и Елена са всички видове услуги, предлагани на туристите, включително и рент а кар. Ако искате да наемете кола в Свети Константин и Елена, Motoroads предлага едни от най-изгодните онлайн рент а кар цени и много лесен начин да резервирате желания от вас автомобил под наем само с няколко натискания на клавиатурата. С кола под наем в Свети Константин и Елена ще може спокойно и удобно да разгледате морската столица на България - Варна, чийто център е само на 12 км от курорта. Може да посетите двореца в Ексиновград или да пътувате удобно до летище Варна, отдалечено само на 22 км и да върнете там колата, която сте наели за да хванете полета си.

  Свети Константин »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Свети Константин »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Свети Константин »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Свети Константин »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Свети Константин » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Свети Константин не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СВЕТИ КОНСТАНТИН КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СВЕТИ КОНСТАНТИН:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Свети Константин коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Свети Константин.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свети Константин коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Свети Константин се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Свети Константин.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Свети Константин коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Свети Константин. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Свети Константин и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Свети Константин коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Свети Константин включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Свети Константин коли под наем
Всички коли под наем в Свети Константин имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Свети Константин коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Свети Константин коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Свети Константин.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Свети Константин коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Свети Константин.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Свети Константин коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Свети Константин коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Свети Константин.