РУСАЛКА коли под наем, РУСАЛКА рент а кар

Русалка коли под наем »  Автомобил под наем » Русалка
Hi: 
Low: 

Русалка
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

През последните десет години съществена част от честите ми пътувания в България бяха услугите на „Мотороудс” под наем. Ако имаме нужда от малка или голяма кола, или микробус (автобус) с шофьор за ден или седмица, винаги имаме това, от което се нуждаем и често повече, отколкото сме очаквали. В “Мотороудс” срещнахме професионален, услужлив и любезен персонал. Силно бих препоръчал техните услуги и помощ при организирането както на бизнес, така и на туристически пътувания. Йордан Коларов2023-31-10
РУСАЛКА
Map Русалка
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РУСАЛКА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РУСАЛКА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РУСАЛКА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РУСАЛКА! Русалка.

Русалка Коли под наем » Онлайн търсене

Русалка Автомобили под наем » Категории

Русалка Автомобили под наем » Модели

Русалка » Информация

Ваканционно селище Русалка е разположено на 23 км южно от Шабла, на 40 км североизточно от курорта Албена и на 90 км североизточно от Варна. Може би най-красивият курорт по севернoто ни Черноморие, Русалка се намира в центъра на един от последните некултивирани степни райони в Европа с една от най-богатите запазени екосистеми и отличаващ се със скалист живописен бряг, прекъснат на места само от малки естествено оформени плажове. Комплекс Русалка се състои от варосани едноетажни уютни вили, изискани ресторанти и отлични спортни съоръжения, включително яхт клуб за яхти и кану-каяци, база за гмуркане с акваланг, уиндсърф, 10 тенискорта, игрище за мини-футбол, център за стрелба с лъкове, конна база, басейни с минерална вода, фитнес, целудневна детска градина и богат избор от мероприятия за деца. Въпреки това разнообразие от туристически услуги, Русалка остава малък курорт със спокойна атмосфера, ориентиран към семейните почивки – едно съблазнително и уединено парче от рая. Но трябва да имате предвид, че автобусните линии не обслужват маршрути до комплекса, така че най-добрата алтернатива да разгледате района е да наемете кола. С изцяло ориентираната ни към туристите онлайн рент а кар резервационна система, резервирането на кола под наем в Русалка е само въпрос на няколко натискания на клавиатурата. Така вие предварително ще получите включващи всичко рент а кар оферти и преференциални условия за наем на автомобил и желаната от вас кола под наем ще бъде доставена до вратата на хотела или вилата, в която сте отседнали в първокласния комплекс Русалка, тогава когато се нуждате от нея.

  Русалка »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Русалка »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Русалка »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Русалка » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Русалкане е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РУСАЛКА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.