РУСАЛКА коли под наем, РУСАЛКА рент а кар

Русалка коли под наем »  Автомобил под наем » Русалка
Sun Hi: 
Low: 

-1°
Русалка
Temperature1°C
Mon Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
РУСАЛКА
Map Русалка
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РУСАЛКА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РУСАЛКА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РУСАЛКА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РУСАЛКА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Русалка.

Русалка Коли под наем » Онлайн търсене

Русалка Автомобили под наем » Категории

Русалка Автомобили под наем » Модели

Русалка » Информация

Ваканционно селище Русалка е разположено на 23 км южно от Шабла, на 40 км североизточно от курорта Албена и на 90 км североизточно от Варна. Може би най-красивият курорт по севернoто ни Черноморие, Русалка се намира в центъра на един от последните некултивирани степни райони в Европа с една от най-богатите запазени екосистеми и отличаващ се със скалист живописен бряг, прекъснат на места само от малки естествено оформени плажове. Комплекс Русалка се състои от варосани едноетажни уютни вили, изискани ресторанти и отлични спортни съоръжения, включително яхт клуб за яхти и кану-каяци, база за гмуркане с акваланг, уиндсърф, 10 тенискорта, игрище за мини-футбол, център за стрелба с лъкове, конна база, басейни с минерална вода, фитнес, целудневна детска градина и богат избор от мероприятия за деца. Въпреки това разнообразие от туристически услуги, Русалка остава малък курорт със спокойна атмосфера, ориентиран към семейните почивки – едно съблазнително и уединено парче от рая. Но трябва да имате предвид, че автобусните линии не обслужват маршрути до комплекса, така че най-добрата алтернатива да разгледате района е да наемете кола. С изцяло ориентираната ни към туристите онлайн рент а кар резервационна система, резервирането на кола под наем в Русалка е само въпрос на няколко натискания на клавиатурата. Така вие предварително ще получите включващи всичко рент а кар оферти и преференциални условия за наем на автомобил и желаната от вас кола под наем ще бъде доставена до вратата на хотела или вилата, в която сте отседнали в първокласния комплекс Русалка, тогава когато се нуждате от нея.

  Русалка »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Русалка »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Русалка »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Русалка »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Русалка » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Русалка не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РУСАЛКА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В РУСАЛКА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Русалка коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Русалка.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Русалка коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Русалка се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Русалка.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Русалка коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Русалка. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Русалка и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Русалка коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Русалка включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Русалка коли под наем
Всички коли под наем в Русалка имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Русалка коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Русалка коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Русалка.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Русалка коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Русалка.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Русалка коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Русалка коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Русалка.