КАПИТАН АНДРЕЕВО коли под наем, КАПИТАН АНДРЕЕВО рент а кар

Капитан Андреево коли под наем »  Автомобил под наем » Капитан Андреево
Sat Hi: 
Low: 
18°
Капитан Андреево
Temperature10°C
Sun Hi: 
Low: 
15°
10°
Както винаги останахме много доволни от обслужването. Илия2021-08-10
КАПИТАН АНДРЕЕВО
Map Капитан Андреево
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КАПИТАН АНДРЕЕВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КАПИТАН АНДРЕЕВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КАПИТАН АНДРЕЕВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КАПИТАН АНДРЕЕВО! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Капитан Андреево.

Капитан Андреево Коли под наем » Онлайн търсене

Капитан Андреево Автомобили под наем » Категории

Капитан Андреево Автомобили под наем » Модели

Капитан Андреево » Под наем

Капитан Андреево » Информация

Контролен пункт Капитан Адреево на границата с Турция е разположен на 15 км на юг от Свиленград и на 270 км от столицата София на международния път E80 от София за Истанбул. Капитан Андреево е най-натовареният контролно-пропусквателен пункт, тъй като на практика е основният граничен пост, свързващ Европа с Турция, разположен само на 265 км северозападно от Истанбул. Освен 16 ленти за влизане и 7 за излизане от Капитан Андреево към Капъкуле от турската страна на границата, тук има също така и железопътна линия. Заедно Капитан Андреево и Капъкуле са едни от най-големите гранично-пропусквателни пунктове в света. Ако влизате в България през границата от Турция през Капитан Андреево и искате да наемете кола, motoroads.com е точното място, на което можете да направите това. Ние ще реализираме целият ви рент а кар в Капитан Андреево по най-бързия и сигурен възможен начин чрез нашата ефективна онлайн резервационна система за коли под наем. Към това добавете и неспиращия ни стремеж към безукорно обслужане на нашите рент а кар клиенти и отличното познаване на района и можете да сте сигурни, че с нас ще получите възможно най-добрата рент а кар услуга.

  Капитан Андреево »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Капитан Андреево »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Капитан Андреево »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Капитан Андреево »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Капитан Андреево » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Капитан Андреево не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КАПИТАН АНДРЕЕВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КАПИТАН АНДРЕЕВО:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Капитан Андреево коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Капитан Андреево.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Капитан Андреево коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Капитан Андреево се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Капитан Андреево.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Капитан Андреево коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Капитан Андреево. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Капитан Андреево и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Капитан Андреево коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Капитан Андреево включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Капитан Андреево коли под наем
Всички коли под наем в Капитан Андреево имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Капитан Андреево коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Капитан Андреево коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Капитан Андреево.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Капитан Андреево коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Капитан Андреево.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Капитан Андреево коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Капитан Андреево коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Капитан Андреево.