РОГАЧЕВО коли под наем, РОГАЧЕВО рент а кар

Рогачево коли под наем »  Автомобил под наем » Рогачево
Sun Hi: 
Low: 

Рогачево
Temperature10°C
Mon Hi: 
Low: 

Удобна, надеждна кола, 7 местна, СУВ с камера за задно виждане, с голям багажник и висок пътен просвет. Фирмата подсигури автомобил с нашите изисквания в точния момент. Изключително любезно обслужване. Красимира2024-25-01
РОГАЧЕВО
Map Рогачево
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в РОГАЧЕВО. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в РОГАЧЕВО - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. РОГАЧЕВО  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В РОГАЧЕВО! Рогачево.

Рогачево Коли под наем » Онлайн търсене

Рогачево Автомобили под наем » Категории

Рогачево Автомобили под наем » Модели

Рогачево » Информация

Рогачево е спокойно и тихо село, раположено на близо 2 км от красивите плажове на морските курорти Албена и Кранево, на 40 км северно от Варна и на 390 км от София. Рогачево е известно с красивите си плажове и панорамни гледки към планината и Черно море. Селото придоби голяма популярност през последните години и стана една от най-предпочитаните дестинации на северното ни Черноморие, тъй като се намира само на 15 минути с кола под наем от морската столица Варна и Варненското международно летище и на 5 минути с кола от световноизвестния курорт Албена. Резервирането на кола под наем в Рогачево става изключително лесно на motoroads.com. Просто попълнете датите на вземане и връщане на колата под наем, както и удобното за вас място на рент а кар доставката в Рогачево, като използвате нашата онлайн търсачка за Рогачево по-долу. Следващата стъпка е да изберете вида на автомобила, който най-добре ще отговори на вашите нужди по време на престоя ви в селището и ще получите безплатна рент а кар оферта и незабавно потвърждение на резервацията ви в реално време.

  Рогачево »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Рогачево »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Рогачево »  Коли под наем ЦЕНИ 

  • Рогачево » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Рогачевоне е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

РОГАЧЕВО КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » рент а кар
Резервацията Ви за кола под наем в се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » коли под наем
Нашите цени за коли под наем в включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » рент а кар
Всички коли под наем в имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » рент а кар
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем.