ПРОМАХОНАС коли под наем, ПРОМАХОНАС рент а кар

Промахонас коли под наем »  Автомобил под наем » Промахонас
Sun Hi: 
Low: 

Промахонас
Temperature3°C
Mon Hi: 
Low: 

Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
ПРОМАХОНАС
Map Промахонас
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в ПРОМАХОНАС. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в ПРОМАХОНАС - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. ПРОМАХОНАС  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В ПРОМАХОНАС! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Промахонас.

Промахонас Коли под наем » Онлайн търсене

Промахонас Автомобили под наем » Категории

Промахонас Автомобили под наем » Модели

Промахонас » Под наем

Промахонас » Информация

Контролно-пропусквателен пункт Промахонас е гръцката част от най-важната точка на пресичане на границата между България и Гърция и се намира срещу Кулата в България, на 110 км от Солун, на 70 км от Благоевград и на 200 км от столицата София. Солун – Промахонас е част от основната транспортна ос, която свързва Патра, Атина, Солун и Промалион и част от първокласния европейски път E79, който свързва София със Солун и западна Европа с Гърция. Ако ви е необходима кола под наем преди да влезете в България през Промахонас и искате да спестите значителни средства и време, може да разчитате на Motoroads 24 часа на ден, 7 дни в седмицата да ви осигури надеждна рент-а-кар услуга със сигурно застрахователно покритие. Така че независимо дали планувате ски ваканция в световноизвестните зимни курорти в югозападна България, дали искате да разгледате многобройните културни и исторически забележителности в тази част на страната или просто се нуждаете от качествена рент а кар услуга точно преди да влезете в България от Гърция, за нас ще бъде удоволствие да организираме наемането на предпочитания от вас автомобил в Промахонас по възможно най-сигурния и бърз начин. Вашата единствена задача е да се възползвате от изчерпателната ни онлайн резервационна система за коли под наем, за да получите конкретни рент а кар оферти за Промахонас и да резервирате желания от вас автомобил под наем в реално време само с няколко кликания на клавиатурата.

  Промахонас »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Промахонас »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Промахонас »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Промахонас »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Промахонас » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Промахонас не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

ПРОМАХОНАС КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В ПРОМАХОНАС:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Промахонас коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Промахонас.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Промахонас коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Промахонас се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Промахонас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Промахонас коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Промахонас. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Промахонас и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Промахонас коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Промахонас включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Промахонас коли под наем
Всички коли под наем в Промахонас имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Промахонас коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Промахонас коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Промахонас.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Промахонас коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Промахонас.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Промахонас коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Промахонас коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Промахонас.