БАНКЯ коли под наем, БАНКЯ рент а кар

Банкя коли под наем »  Автомобил под наем » Банкя
Sun Hi: 
Low: 
13°
Банкя
Temperature7°C
Mon Hi: 
Low: 
10°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
БАНКЯ
Map Банкя
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в БАНКЯ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в БАНКЯ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. БАНКЯ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В БАНКЯ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Банкя.

Банкя Коли под наем » Онлайн търсене

Банкя Автомобили под наем » Категории

Банкя Автомобили под наем » Модели

Банкя » Информация

Разположен на 635 м надморска височина, историческият град Банкя се намира на около 17 км западно от столицата София. Разположен е в подножието на планина Люлин, на брега на река Банкя. Градът е известен СПА курорт. Красивата природа, благопроятният климат и отлична инфраструктура допринасят за това Банкя да се развива като престижен център за рехабилитация и профилактика. Ако търсите бърз и комфортен транспорт за Банкя, Motoroads.com ще ви помогне да организирате вашия рент а кар лесно и експедитивно, давайки ви свободата напълно да се насладите на ваканцията ви в спа-курорта. Просто използвайте нашата онлайн търсачка за коли под наем в Банкя по-долу, за да получите веднага оферта за автомобил под наем в Банкя и потвърждение на резервацията си в реално време.

  Банкя »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Банкя »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Банкя »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Банкя »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Банкя » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Банкя не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

БАНКЯ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В БАНКЯ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Банкя коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Банкя.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Банкя коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Банкя се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Банкя.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Банкя коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Банкя. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Банкя и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Банкя коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Банкя включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Банкя коли под наем
Всички коли под наем в Банкя имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Банкя коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Банкя коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Банкя.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Банкя коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Банкя.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Банкя коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Банкя коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Банкя.