СТАРА ЗАГОРА коли под наем, СТАРА ЗАГОРА рент а кар

Стара Загора коли под наем »  Автомобил под наем » Стара Загора
Sun Hi: 
Low: 

-5°
Стара Загора
Temperature-1°C
Mon Hi: 
Low: 

-1°
Обслужването беше на високо ниво. Използвали сме Motoroads през последните 14 години при наемане на превозно средство в България и те винаги са предоставяли разумна цена, тип превозно средство и лесна резервация. Екипът е винаги усмихнат, гъвкави и точни, а превозните средства винаги са в отлично състояние. Ще продължим да използваме услугите на компанията и в бъдеще. Евгени М2022-19-01
СТАРА ЗАГОРА
Map Стара Загора
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в СТАРА ЗАГОРА. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в СТАРА ЗАГОРА - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. СТАРА ЗАГОРА  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В СТАРА ЗАГОРА! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Стара Загора.

Стара Загора Коли под наем » Онлайн търсене

Стара Загора Автомобили под наем » Категории

Стара Загора Автомобили под наем » Модели

Стара Загора » Под наем

Стара Загора » Информация

Стара Загора е шестият по големина град в България и един от нейните регионални центрове. Разположен е на 231 км югоизточно от София, на 90 км североизточно от Пловдив, на 66 км югозападно от Сливен и на 35 км югоизточно от Казанлък. Стара загора е главен транспортен център с важни археологически паметници от Неолита, богата история и съвременно излъчване и атмосфера, които могат да бъдат почувствани по озеленените булеварди и в оживените кафенета на града. Ако се нуждаете от бързо рент а кар решение в Стара Загора, Motoroads е на разположение във всеки един аспект – от изключително лесния начин за онлайн резервиране на кола под наем и едни от най-конкурентните цени и преференциални условия на рент а кар пазара, до нашето прословуто обслужване 24 часа на ден, 7 дни в седмицата. Нужно е само едно онлайн търсене на предпочитаната от вас кола под наем, за да откриете най-изгодната рент а кар оферта от дългия ни списък с коли под наем в Стара Загора и само едно натискане на клавиатурата, за да наемете желания от вас автомобил.

  Стара Загора »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Стара Загора »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Стара Загора »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Стара Загора »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Стара Загора » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Стара Загора не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

СТАРА ЗАГОРА КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В СТАРА ЗАГОРА:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Стара Загора коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Стара Загора.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Стара Загора коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Стара Загора се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Стара Загора.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Стара Загора коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Стара Загора. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Стара Загора и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Стара Загора коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Стара Загора включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Стара Загора коли под наем
Всички коли под наем в Стара Загора имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Стара Загора коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Стара Загора коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Стара Загора.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Стара Загора коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Стара Загора.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Стара Загора коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Стара Загора коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Стара Загора.