АРБАНАСИ коли под наем, АРБАНАСИ рент а кар

Арбанаси коли под наем »  Автомобил под наем » Арбанаси
Fri Hi: 
Low: 

-1°
Арбанаси
Temperature3°C
Sat Hi: 
Low: 
-1°
-6°
Използвал съм Motoroads поне 8 пъти и колите и обслужването винаги са отлични. Ще се използва отново през април. Аллан Hаргрейвс2022-08-01
АРБАНАСИ
Map Арбанаси
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в АРБАНАСИ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в АРБАНАСИ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. АРБАНАСИ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В АРБАНАСИ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Арбанаси.

Арбанаси Коли под наем » Онлайн търсене

Арбанаси Автомобили под наем » Категории

Арбанаси Автомобили под наем » Модели

Арбанаси » Информация

Едно от най-живописните старинни селища в България - Арбанаси, е разположено на едноименното скалисто плато с изглед към хълмовете Царевец и Трапезица, на 4 км североизточно от Велико Търново и на 245 км от София. Арбанаси е прочут със своите каменни къщи-крепости, почти лишени от външна украса, но богато украсени отвътре, със своите запазени черкви и външни чешми. Именно тази уникална Възрожденска архитектура е причина село Арбанаси да бъде обявено за архитектурен резерват и да бъде включено в списъка за световно културно наследство на ЮНЕСКО. Ако искате да станете част от хилядите туристи, посещаващи Арбанаси всяка година и желаете да наемете кола, ние сме на ваше разположение. Предлагаме ви защитена 3D система за онлайн плащане, за да изберете лесно и бързо предпочитаната от вас кола под наем, да получите детайлна рент а кар снимка, цена и описание и да запазите желания от вас автомобил под наем в Арбанаси само за няколко минути.

  Арбанаси »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Арбанаси »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Арбанаси »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Арбанаси »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Арбанаси » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Арбанаси не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

АРБАНАСИ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В АРБАНАСИ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Арбанаси коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Арбанаси.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Арбанаси коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Арбанаси се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Арбанаси.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Арбанаси коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Арбанаси. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Арбанаси и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Арбанаси коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Арбанаси включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Арбанаси коли под наем
Всички коли под наем в Арбанаси имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Арбанаси коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Арбанаси коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Арбанаси.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Арбанаси коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Арбанаси.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Арбанаси коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Арбанаси коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Арбанаси.