КЮСТЕНДИЛ коли под наем, КЮСТЕНДИЛ рент а кар

Кюстендил коли под наем »  Автомобил под наем » Кюстендил
Sun Hi: 
Low: 
14°
Кюстендил
Temperature6°C
Mon Hi: 
Low: 
12°
Мога да препоръчам тази услуга на всеки като най-доброто съотношение цена/качество. Добро обслужване и наистина добри цени. Алехандер2021-26-10
КЮСТЕНДИЛ
Map Кюстендил
РЕНТ А КАР ЛЕТИЩЕ СОФИЯ
Коли под наем
ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ - Автомобили под наем Варна автомобили под наем Автомобили под наем в Бургас Рент а кар София Слънчев бряг наем на кола МОТОРОАДС предлага коли под наем в КЮСТЕНДИЛ. Можете да вземете от нас различни автомобили под наем в КЮСТЕНДИЛ - малка икономична кола, луксозен седан автоматик, семеен миниван, миробус за пътуване зад граница, 4x4 джип, транспортен бус или автобус. КЮСТЕНДИЛ  » автопарка от автомобили под наем се състои предимно от нови коли на атрактивни цени които започват от 7 Евро на ден и включват неограничени километри, пълно автокаско, винетка и безплатен допълнителен шофьор на договор за наем. Ако вземете кола под наем от нас получавате безплатно и до две детски столчета. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и те казват ОТЗИВИ ЗА КОЛА ПОД НАЕМ В КЮСТЕНДИЛ! Постоянните ни клиенти ползват отстъпка за всички рент а кар услуги резервирани онлайн. Ако не сте получили вашия купон за отстъпка, моля свържете се с нас и не пропускайте нашите ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ЗА НАЕМ НА КОЛА. Попитате и за атрактивните ни предложения за ЗА НАЕМ НА ТАКСИ и транспортни услуги в Кюстендил.

Кюстендил Коли под наем » Онлайн търсене

Кюстендил Автомобили под наем » Категории

Кюстендил Автомобили под наем » Модели

Кюстендил » Информация

Кюстендил се намира в най-западните части на България. Разположен на 86 км югозападно от София, 70 км северозападно от Благоевград и 22 км североизточно от Гюешево на границата с Македония. Със своята плодородна равнина, известна като овощната градина на България и топли минерални извори, град Кюстендил е привличал жители още по времето на Траките. Кюстендил впечатлява с разнообразието от паметници на културата и руини от всички исторически епохи, интересни галерии и разположения наблизо уединен Земенски манастир със забележителни средновековни стенописи. Ако търсите най-добрата рент а кар услуга в Кюстендил, с Motoroads може да бъдете спокойни, че сте я открили. Резервирайки в аванс предпочитания от вас автомобил в Кюстендил с нашата лесна за опериране рент а кар резервационна система, вие със сигурност ще се насладите на престоя си в Кюстендил максимално с удобството, което дава една кола под наем.

  Кюстендил »  Автомобили под наем на ПРОМОЦИЯ 

  Кюстендил »  Автомобили под наем ГАЛЕРИЯ 

  Кюстендил »  Коли под наем ЦЕНИ 

  Кюстендил »  Изчислете цена за наем на автомобил

  • Кюстендил » цените за наем на автомобил са базирани на 24 часа
  • Aко Кюстендил не е вашата рент а кар дестинация, попитайте тук
  • Може да видите всички рент а кар дестинации тук
  • Вижте отговори на често задавани въпроси тук
  • Условията за наем на автомобил може да видите тук

КЮСТЕНДИЛ КОЛИ ПОД НАЕМ » ЗАЩО MOTOROADS.COM ?

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕ МОТОРОАДС И НАШИТЕ РЕН А КАР УСЛУГИ В КЮСТЕНДИЛ:

ПРОЗРАЧНИ ЦЕНИ БЕЗ СКРИТИ ТАКСИ » Кюстендил коли под наем
Плащате това, което виждате! Ние не прилагаме никакви скрити такси онлайн или при получаване на автомобила под наем в Кюстендил.

БЪРЗА И ЗАЩИТЕНА РЕЗЕРВАЦИЯ » Кюстендил коли под наем
Резервацията Ви за кола под наем в Кюстендил се обработва онлайн мигновенно на защитен със SSL технология сървър. Изискваме да заплатите само малка сума онайн, за да запазите желаната от вас кола под наем, а балансът е дължим при получаване на автомобила в Кюстендил.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ГОРИВОТО » Кюстендил коли под наем
Ние прилагаме най-коректната политика за горивото на автомобила ПЪЛЕН - ПЪЛЕН резервоар за всички коли под наем в Кюстендил. Получавате автомобила под наем с пълен резервоар в Кюстендил и трябва да го върнете пълен. Изключения са възможни в много натоварени за нас периоди.

ПЪЛНА ЗАСТРАХОВКА НА АВТОМОБИЛА » Кюстендил коли под наем
Нашите цени за коли под наем в Кюстендил включват пълна застраховка - задължителна гражданска отговорност и автокаско.

НЕОГРАНИЧЕН ПРОБЕГ » Кюстендил коли под наем
Всички коли под наем в Кюстендил имат неограничени километри.

БЕЗПЛАТНИ ДЕТСКИ СТОЛЧЕТА » Кюстендил коли под наем
До 2 детски столчета за всеки рент-а-кар договор са безплатни.

БЕЗПЛАТНИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ ШОФЬОРИ » Кюстендил коли под наем
Ние предлагаме допълнителен шофьор - безплатно на всеки договор за наем на автомобил в Кюстендил.

БЕЗ ТАКСА ЗИМНИ ГУМИ » Кюстендил коли под наем
Ние не изискваме никакви допълнителни такси за зимни гуми, нито онлайн, нито при получаване на автомобила под наем в Кюстендил.

КОРЕКТНА ПОЛИТИКА ПРИ ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА » Кюстендил коли под наем
Ако отмените резервация за кола под наем поне 48 часа преди получаването на автомобила, авансовото плащане, което сте направили може да бъде използвано изцяло при следваща резервация с Motoroads.com.

БЕЗ ТАКСА ЗА ПРОМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ » Кюстендил коли под наем
Може да промените безплатно рент-а-кар резервация до 24 часа преди получаване на колата под наем в Кюстендил.