ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ мотори под наем, ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ наем на мотоциклети

Mотор под наем в Златни Пясъци » Цена на мотоциклети под наем » Златни Пясъци
Thu Hi: 
Low: 
25°
22°
Златни Пясъци
Temperature32°C
Fri Hi: 
Low: 
23°
20°
Наехме 4 велосипеда, за да обиколим Хърватия, Черна гора и Босна през 2024 г. Хората от Motoroads бяха много отзивчиви и проактивни. Когато моторът ми имаше проблем с SW, те изпратиха резервен велосипед направо до мястото, където бях, така че да не губя време поради проблема. Когато счупих предно стъкло, те проявиха разбиране и намериха разумна цена за смяната. Страхотно изживяване, страхотни мотори, страхотни хора. Ще ги препоръча по всяко време. Йосе АМ2024-29-06
ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ
Map Златни Пясъци
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Златни Пясъци включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Златни Пясъци.

Мотори под наем – Златни Пясъци » Онлайн търсене

Златни Пясъци мотори под наем » Категории

Златни Пясъци наем на мотоциклет » Модели

Златни Пясъци » Под наем

Златни Пясъци » Информация

Наем на мотоциклет в Златни Пясъци предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Златни Пясъци или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Златни Пясъци и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Златни Пясъци и България.

Mотоциклети под наем в Златни Пясъци »

Златни пясъци е най-големият курорт на северното черноморие, известен с великолепната си 4 км дълга плажна ивица и многобройните луксозни хотели. Намира се на 18 км на север от Варна и на 26 км от летище Варна. Разположен е в основата на залесените хълмове на Национален Парк Златни пясъци, между Кранево на север и Св. Константин на юг. Като най-популярния курорт на българската Ривиера, Златни пясъци предлага целогодищно настаняване в луксозни хотели, вили и балнеоложки комплекси. Освен слънчеви бани, плуване и партита комплексът предлага много голямо разнообразие от водни спортове, спа процедури и всякакви други услуги на почиващите. Добре известните рент а кар компании обаче предлагат високи цени през пиковия сезон. Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги на едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобил, като ви спестява време и пари, ако резервирате онлайн кола под наем в Златни пясъци. Ако искате да изследвате района около Златни пясъци с кола под наем, имайте предвид че морската столица на България - Варна е много лесно достъпна южно от курорта по магистрала E87. Живописният Балчик е на 13 км на север по магистрала Е87. За да посетите нос Калиакра и природния резерват (43 км на североизток) с кола под наем, е необходимо да поемете по магистрала Е87 към Каварна и след нея да завиете надясно по път 6.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Златни Пясъци.

  Златни Пясъци »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Златни Пясъци »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Златни Пясъци »  Изчислете цена за наем на мотоциклет