ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ колела под наем, ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ наем на велосипеди

Колело под наем в Златни Пясъци » Цена на велосипеди под наем » Златни Пясъци
Tue Hi: 
Low: 
22°
15°
Златни Пясъци
Temperature26°C
Wed Hi: 
Low: 
20°
18°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Златни Пясъци - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Златни Пясъци » Онлайн търсене

Златни Пясъци Велосипеди под наем » Категории

Златни Пясъци Велосипеди под наем » Модели

Златни Пясъци » Под наем

Златни Пясъци » Информация

Наем на велосипед в Златни Пясъци. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Златни Пясъци е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Златни Пясъци. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Златни Пясъци и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Златни Пясъци и България.

Колела под наем в Златни Пясъци »

Златни пясъци е най-големият курорт на северното черноморие, известен с великолепната си 4 км дълга плажна ивица и многобройните луксозни хотели. Намира се на 18 км на север от Варна и на 26 км от летище Варна. Разположен е в основата на залесените хълмове на Национален Парк Златни пясъци, между Кранево на север и Св. Константин на юг. Като най-популярния курорт на българската Ривиера, Златни пясъци предлага целогодищно настаняване в луксозни хотели, вили и балнеоложки комплекси. Освен слънчеви бани, плуване и партита комплексът предлага много голямо разнообразие от водни спортове, спа процедури и всякакви други услуги на почиващите. Добре известните рент а кар компании обаче предлагат високи цени през пиковия сезон. Motoroads ви предлага пълен пакет от рент а кар услуги на едни от най-конкурентните цени и преференциални условия за наем на автомобил, като ви спестява време и пари, ако резервирате онлайн кола под наем в Златни пясъци. Ако искате да изследвате района около Златни пясъци с кола под наем, имайте предвид че морската столица на България - Варна е много лесно достъпна южно от курорта по магистрала E87. Живописният Балчик е на 13 км на север по магистрала Е87. За да посетите нос Калиакра и природния резерват (43 км на североизток) с кола под наем, е необходимо да поемете по магистрала Е87 към Каварна и след нея да завиете надясно по път 6.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Златни Пясъци.

  Златни Пясъци »  Велосипеди под наем ПРОМОЦИЯ  

  Златни Пясъци »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Златни Пясъци »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Златни Пясъци »  Изчислете цена за наем на велосипед