СОЛУН колела под наем » СОЛУН наем на велосипеди

Fri   Sat Солун
Hi: 25° Hi: 27° Temperature 18°C
Low: 18° Low: 18°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Солун » Цена на велосипеди под наем » Солун
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СОЛУН, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Солун - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Солун » Онлайн търсене

Солун Велосипеди под наем » Категории

Солун Велосипеди под наем » Модели

Солун » Под наем

Солун » Информация

Наем на велосипед в Солун. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Солун е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Солун. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Солун и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Солун и Гърция.

Колела под наем в Солун »

Солун е вторият по големина град в Гърция и столица на най-големия гръцки район - Македония. Наричат го също Салоники или Салоника и е важен икономически, търговски, промишлен, културен, политически и транспортен център за Югоизточна Европа и Балканите. Търговското пристанище на Солун е с голямо значение за Гърция и нейната югоизточно-европейска вътрешност. Стратегически разположен на морето, този град има многовековна история. Заради своето славно минало, Солун притежава интересни археологически и исторически забележителности: от Бялата кула на крайбрежния булевард с многобройните кафенета, чак до византийските стени в горната част на града; впечатляващи сгради като църквата на Агиос Димитриос от 4-ти век, която се счита за най-голяма в Гърция; огромната римска Ротонда; изваяната арка на Галериус в Камара, където се събират студентите от Солунските университети. Чужденците и гърците обичат този космополитен град, който кипи от живот и динамика, но едновременно с това е успял да запази спокойната атмосфера, която може да почувствате само в един малък град. В Солун се намират едни от най-добрите хотели и ресторанти в северна Гърция и някои от най-красивите плажове. Градът омагьосва със собствена интелектуална и артистична атмосфера и несъмнено трябва да присъства в маршрута на всеки турист. Солун не е само голям космополитен и кръстопътен град. Той е също така и вход към северна Гърция и оттук може да видите една различна част от континентална Гърция, като най-добрия начин да разгледата района е като наемете кола. Ако заради богатия му културен и нощен живот планирате да наемете кола в Солун, или за да посетитие великолепните плажове в района на Халкидики на югоизток или да разгледате близките градове Едеса и Кавала, Motoroads.com прави наемането на коли в Солун много лесно и достъпно. Възползвайте се от нашите специални онлайн рент а кар цени, отлични коли под наем и безупречно обслужване в Солун. Motoroads е вашият най-добър рент а кар партньор в Солун, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Разстоянието до Атина е 516 км и с кола под наем отнема 6-8 часа по най-добрата магистрала в Гърция, като маршрута е изключително живописен. Солун е само на 150 км от най-отдалечената точка на Халкидики и има отлична мрежа от главни пътища, които водят към известните морски курорти на полуостровите Касандра, Ситония и Атос. Някои на най-добрите плажове около Солун са Метони, Макригиалос, Коринос, Литокоро, Лептокария и Платамона и са много лесно достъпни югоизточно от града с кола под наем. Солун е на 240 км югозападно от българския ски-курорт Банско с кола под наем и на 310 км от българската столица София.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Солун.

  Солун »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Солун »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Солун »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer