СОЛУН мотори под наем » СОЛУН наем на мотоциклети

Tue   Wed Солун
Hi: 30° Hi: 31° Temperature 23°C
Low: 23° Low: 24°
Rented a BMW 1200 GS Motoroads Barcelona for a 6 day trip Pyrenees. Maria of Motoroads is very helpfull in the planning, answering questions and solving problems. Good service of Motoroads and quick answers on e-mails. I can recommend Motoroads, ask for Maria! Don't forget the N260 in your route, a perfect road for bikers. Robert2018-07-07
Mотор под наем в Солун » Цена на мотоциклети под наем » Солун
СОЛУН
Map Солун
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СОЛУН, ГЪРЦИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Солун включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Солун.

Мотори под наем – Солун » Онлайн търсене

Солун мотори под наем » Категории

Солун наем на мотоциклет » Модели

Солун » Под наем

Солун » Информация

Наем на мотоциклет в Солун предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Солун или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Солун и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Солун и Гърция.

Mотоциклети под наем в Солун »

Солун е вторият по големина град в Гърция и столица на най-големия гръцки район - Македония. Наричат го също Салоники или Салоника и е важен икономически, търговски, промишлен, културен, политически и транспортен център за Югоизточна Европа и Балканите. Търговското пристанище на Солун е с голямо значение за Гърция и нейната югоизточно-европейска вътрешност. Стратегически разположен на морето, този град има многовековна история. Заради своето славно минало, Солун притежава интересни археологически и исторически забележителности: от Бялата кула на крайбрежния булевард с многобройните кафенета, чак до византийските стени в горната част на града; впечатляващи сгради като църквата на Агиос Димитриос от 4-ти век, която се счита за най-голяма в Гърция; огромната римска Ротонда; изваяната арка на Галериус в Камара, където се събират студентите от Солунските университети. Чужденците и гърците обичат този космополитен град, който кипи от живот и динамика, но едновременно с това е успял да запази спокойната атмосфера, която може да почувствате само в един малък град. В Солун се намират едни от най-добрите хотели и ресторанти в северна Гърция и някои от най-красивите плажове. Градът омагьосва със собствена интелектуална и артистична атмосфера и несъмнено трябва да присъства в маршрута на всеки турист. Солун не е само голям космополитен и кръстопътен град. Той е също така и вход към северна Гърция и оттук може да видите една различна част от континентална Гърция, като най-добрия начин да разгледата района е като наемете кола. Ако заради богатия му културен и нощен живот планирате да наемете кола в Солун, или за да посетитие великолепните плажове в района на Халкидики на югоизток или да разгледате близките градове Едеса и Кавала, Motoroads.com прави наемането на коли в Солун много лесно и достъпно. Възползвайте се от нашите специални онлайн рент а кар цени, отлични коли под наем и безупречно обслужване в Солун. Motoroads е вашият най-добър рент а кар партньор в Солун, независимо дали пътувате по работа или за удоволствие. Разстоянието до Атина е 516 км и с кола под наем отнема 6-8 часа по най-добрата магистрала в Гърция, като маршрута е изключително живописен. Солун е само на 150 км от най-отдалечената точка на Халкидики и има отлична мрежа от главни пътища, които водят към известните морски курорти на полуостровите Касандра, Ситония и Атос. Някои на най-добрите плажове около Солун са Метони, Макригиалос, Коринос, Литокоро, Лептокария и Платамона и са много лесно достъпни югоизточно от града с кола под наем. Солун е на 240 км югозападно от българския ски-курорт Банско с кола под наем и на 310 км от българската столица София.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Солун.

  Солун »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Солун »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Солун »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer