СВЕТИ ВЛАС колела под наем, СВЕТИ ВЛАС наем на велосипеди

Колело под наем в Свети Влас » Цена на велосипеди под наем » Свети Влас
Hi: 
Low: 

Свети Влас
Temperature0°C
Hi: 
Low: 

Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СВЕТИ ВЛАС, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Свети Влас - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Свети Влас » Онлайн търсене

Свети Влас Велосипеди под наем » Категории

Свети Влас Велосипеди под наем » Модели

Свети Влас » Под наем

Свети Влас » Информация

Наем на велосипед в Свети Влас. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Свети Влас е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Свети Влас. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Свети Влас и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Свети Влас и България.

Колела под наем в Свети Влас »

Свети Влас е красиво крайбрежно селище на черноморския бряг, разположено на 4 км североизточно от Елените, на 5 км северно от Слънчев бряг и на 9 км от Несебър. Свети Влас бързо придобива популярност с трите си чудесни плажни ивици, планината, заобикалящите го гори и панорамното си разположение спрямо морската шир. В последните години курортът се развива много динамично с изграждането на ново яхтено пристанище, много нови ваканционни комплекси, вили и хотели и се превърна в предпочитана лятна дестинация особено за семейства с деца и летовници, който искат да избегнат шумните черноморски курорти. Свети Влас обаче по нищо не отстъпва на по-големите курорти откъм предлагани услуги, включително рент а кар. Ако искате да избегнете високите цени, предлагани често от повечето компании за коли под наем през високия летен сезон, системата за коли под наем на Motoroads ви предалага изключително лесен и същевременно богат на детайли начин на резервиране, с който получавате точни рент а кар оферти и можете да запазите предпочитаната от вас кола под наем в реално време само с едно натискане на клавиатурата
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Свети Влас.

  Свети Влас »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Свети Влас »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Свети Влас »  Изчислете цена за наем на велосипед