СИНЕМОРЕЦ колела под наем, СИНЕМОРЕЦ наем на велосипеди

Колело под наем в Синеморец » Цена на велосипеди под наем » Синеморец
Sat Hi: 
Low: 
13°
12°
Синеморец
Temperature17°C
Sun Hi: 
Low: 
11°
Отлично обслужване, много добър мотор. Горещо препоръчваме! Берт Блокен2017-10-11
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СИНЕМОРЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Синеморец - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Синеморец » Онлайн търсене

Синеморец Велосипеди под наем » Категории

Синеморец Велосипеди под наем » Модели

Синеморец » Под наем

Синеморец » Информация

Наем на велосипед в Синеморец. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Синеморец е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Синеморец. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Синеморец и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Синеморец и България.

Колела под наем в Синеморец »

Синеморец е разположен на 5 км на юг от Ахтопол, в най-южната част на черноморското крайбрежие, в близост до турската граница. Славата на Синеморец се дължи на неговите плажове - вероятно едни от най-красивите и чисти плажове по цялото крайбрежие, особено дългата 1 км пясъчна плажна ивица, която забавя вливането на реката Велека в морето. В последни години природолюбителите преоткриват Синеморец и като отправна точка за маршрути в привликателната девствена Странджа планина. Най-удобният начин да разгледате околностите на Синеморец е да наемете кола. Ако искате да сте сигурни в качеството на вашата рент а кар услуга в Синеморец, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени за коли под наем в Синеморец, както и сигурен начин за онлайн плащане и резервации.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Синеморец.

  Синеморец »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Синеморец »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Синеморец »  Изчислете цена за наем на велосипед