СИНЕМОРЕЦ колела под наем » СИНЕМОРЕЦ наем на велосипеди

Fri Hi: 
Low: 
10°
Синеморец
Temperature8°C
Sat Hi: 
Low: 
10°
Very professional company. We had 5 bikes delivered at the airport in excellent condition (3 of which were brand new! ). Our one week bicycle trip was just great and Motoroads picked up our group 300km away to return back to the airport. Sioufi2016-26-06
Колело под наем в Синеморец » Цена на велосипеди под наем » Синеморец
  Най-удобният и сигурен начин за НАЕМ НА ВЕЛОСИПЕД В СИНЕМОРЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме предлага широка гама от велосипеди под наем в Синеморец - маунтийн байк, планински колела, шосейни велосипеди, градски, хибридни, дамски, електрически и детски колела. Освен това разполагаме с всички необходими аксесоари за велосипеди и вело оборудване под наем, за да направим пътуването Ви приятно и безопасно. Motoroads обслужва клиенти от 1998 година и ние знаем как да отговорим на Вашите изисквания.
Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС.

Всеки клиент с повече от 3 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.
Не пропускайте и нашите нови предложения за мотоциклети под наем, наем на скутер, атв под наем и наем на моторна шейна.

Наем на велосипед Синеморец » Онлайн търсене

Синеморец Велосипеди под наем » Категории

Синеморец Велосипеди под наем » Модели

Синеморец » Под наем

Синеморец » Информация

Наем на велосипед в Синеморец. Гамата велосипеди, които предлагаме под наем включват ON-ROAD, XC [крос-кънтри] и MTB [маунтайн байк]. Да резервирате с нас велосипед под наем в Синеморец е лесно и отнема няколко минути. Ако желаете можем да доставим колелото до вашия хотел или частен адрес в Синеморец. Наем на градски велосипед, крос-кънтри или маунтайн байк е един от най-добрите начини да разгледате Синеморец и областта. Освен това при получаване на велосипеда под наем ще ви дадем ценни съвети за най-добрите пътища за колело в Синеморец и България.

Колела под наем в Синеморец »

Синеморец е разположен на 5 км на юг от Ахтопол, в най-южната част на черноморското крайбрежие, в близост до турската граница. Славата на Синеморец се дължи на неговите плажове - вероятно едни от най-красивите и чисти плажове по цялото крайбрежие, особено дългата 1 км пясъчна плажна ивица, която забавя вливането на реката Велека в морето. В последни години природолюбителите преоткриват Синеморец и като отправна точка за маршрути в привликателната девствена Странджа планина. Най-удобният начин да разгледате околностите на Синеморец е да наемете кола. Ако искате да сте сигурни в качеството на вашата рент а кар услуга в Синеморец, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени за коли под наем в Синеморец, както и сигурен начин за онлайн плащане и резервации.
Свържете се с нас за информация относно наем на колела в Синеморец.

  Синеморец »  Колела под наем  ГАЛЕРИЯ  

  Синеморец »  Наем на велосипед  ЦЕНИ  

  Синеморец »  Изчислете цена за наем на велосипед

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer