СИНЕМОРЕЦ мотори под наем » СИНЕМОРЕЦ наем на мотоциклети

Mon   Tue Синеморец
Hi:  Hi:  Temperature 7°C
Low:  Low: 
Easy to use service with good communication. Well prepared bike and very helpful staff at Rent Zoom in Mallorca. Would use again. Howard Nelson2018-11-10
Mотор под наем в Синеморец » Цена на мотоциклети под наем » Синеморец
СИНЕМОРЕЦ
Map Синеморец
МОТОР ПОД НАЕМ
Мотор под наем
  Най-удобният и сигурен начин да НАЕМЕТЕ МОТОР В СИНЕМОРЕЦ, БЪЛГАРИЯ.

Предлагаме под наем почти всички видове мотоциклети - мотор за приключенски туризъм, ендуро, чопър, скутер за лесно придвижване в градски условия, мотори за дълги задгранични пътувания. Нашият мотоциклетен парк в Синеморец включва нови и употребявани мотори на атрактивни цени с включена застраховка и пътна помощ. От нас можете да немете и всички необходими аксесоари и оборудване за Вашето приятно пътуване с мотор. Обслужваме клиенти от 1998 година и знаем как да отговорим на очакванията Ви. Вижте какво споделят КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС. Всеки клиент с повече от 2 резервации автоматично получава купон за онлайн отстъпка.

Не пропускайте и нашите атрактивни оферти за наем на скутер, атв под наем, наем на велосипед и наем на моторна шейна в Синеморец.

Мотори под наем – Синеморец » Онлайн търсене

Синеморец мотори под наем » Категории

Синеморец наем на мотоциклет » Модели

Синеморец » Под наем

Синеморец » Информация

Наем на мотоциклет в Синеморец предлагаме 7 дни в седмицата. Може да резервирате мотоциклет БМВ, Триумф или Харлей Дейвидсън под наем онлайн само за няколко минути. Ако желаете, ще доставим вашия мотор до хотела, в който сте отседнали в Синеморец или до най-близкото летище. Да наемете мотор е един от най-добрите начини да разгледате Синеморец и околността. Ще ви предложим пътна карта и ще получите безценни съвети за най-добрите маршрути за мотоциклет в Синеморец и България.

Mотоциклети под наем в Синеморец »

Синеморец е разположен на 5 км на юг от Ахтопол, в най-южната част на черноморското крайбрежие, в близост до турската граница. Славата на Синеморец се дължи на неговите плажове - вероятно едни от най-красивите и чисти плажове по цялото крайбрежие, особено дългата 1 км пясъчна плажна ивица, която забавя вливането на реката Велека в морето. В последни години природолюбителите преоткриват Синеморец и като отправна точка за маршрути в привликателната девствена Странджа планина. Най-удобният начин да разгледате околностите на Синеморец е да наемете кола. Ако искате да сте сигурни в качеството на вашата рент а кар услуга в Синеморец, Motoroads е на разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата и предлага едни от най-конкурентните цени за коли под наем в Синеморец, както и сигурен начин за онлайн плащане и резервации.
Свържете се с нас за информация относно наем на мотор в Синеморец.

  Синеморец »  Наем на мотоциклет –  ГАЛЕРИЯ  

  Синеморец »  Мотори под наем –  ЦЕНИ  

  Синеморец »  Изчислете цена за наем на мотоциклет

Online Credit Card Payment - Visa, MasterCard, American Express, Dinners Club, JCB, Bank Transfer